Nicole Cherry a scăpat bomba pe Internet. E însărcinată? „Mamă tânără..”

Nicole Cherry a aruncat bomba în mediul online. Artista a vorbit despre planurile de viitor și se pare că nu se joacă, căci a adus în discuție nunta și copiii.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Nicole Cherry a scăpat bomba pe Internet. E însărcinată? „Mamă tânără..”

Nicole Cherry a vorbit despre nuntă și copii

Nicole Cherry are o relație de aproape doi ani cu iubitul ei, iar astăzi, tânăra cântăreață a aruncat bomba în mediul online. Artista a vorbit despre planurile de viitor și se pare că nu se joacă, căci a adus în discuție nunta și copiii.


In articol:

Nicole și iubitul ei s-au mutat deja împreună de ceva timp și se pare că asta i-a făcut să se gândească la planuri destul de serioase. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe contul de Instagram, Nicole Cherry a răspuns curiozităților venite din partea urmăritorilor ei, iar aceștia au fost curioși când are de gând să facă nunta. Iar una dintre întrebările fanilor sună cam așa: „Stai împreună cu iubitul tău? Când o să vă căsătoriți?”.

Citeste si: Puterea Dragostei 14 aprilie. Andreea Oprică renunță defintiv la Andy! Livian nu își mai dorește o relație cu Bianca

Citeste si: Veste bună pentru pensionari. Este vorba despre majorarea pensiilor

Citeste si: Clujeancă amendată de Poliția Locală după ce l-a criticat pe primar pentru măsurile luate în plină pandemie de coronavirus: „Libertatea de exprimare nu se află printre drepturile restrânse”

Răspunsul nu a întârziat să apară: „Da, locuim împreună. În legătură cu căsătoria, el știe”, a fost replica artistei. Ulterior, fanii au întrebat-o peste cât timp crede că va deveni mamă. „2, 3 ani... îmi doresc să fiu mamă tânără”, a răspuns Nicole Cherry.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate