Nicole Cherry împlinește 23 de ani. Cum arăta artista în urmă cu 8 ani când se lansa primul ei videoclip

Nicole Cherry a împlinit vârsta de 23 de ani duminică, 5 decembrie.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Nicole Cherry împlinește duminică, 5 decembrie, vârsta de 23 de ani, iar în urmă cu opt ani, artista devenea cunoscută odată cu lansarea piesei, „Memories”. În prezent, cântăreața s-a transformat într-o femeie, s-a căsătorit și a devenit mămică pentru prima dată.

Pe 3 mai 2013, Nicole Cherry lansa primul ei videoclip, la piesa „Memories”

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, s-a născut pe 5 decembrie 1998, în București. A fost pasionată de muzică de la o vârstă fragedă, însă părinții ei nu au fost de acord să urmeze cariera de artist. La vârsta de 9 ani, la insistențele ei, aceștia au decis să o înscrie la cursuri de canto, iar în fiecare zi, timp de două ore, a fost ajutată să-și pună în valoare talentul. 

Nicole Cherry împlinește 23 de ani

Nicole Cherry, în videoclipul melodiei „Memories”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Nicole Cherry le-a dat peste nas curioșilor și s-a filmat cu Anastasia, în timp ce o alăpta: ”Calmați-vă, vă rog”. Ce a deranjat-o pe proaspăta mămică

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

În 2013, Nicole Cherry a devenit cunoscută cu single-ul „Memories”, piesă care a intrat pe posturile de radio din România.

Așadar, la vârsta de 14 ani, a cunoscut un succesul în muzica românească și a uimit țara cu talentul său, reușind să strângă o mulțime de vizualizări pe YouTube, la scurt timp de la lansarea piesei, iar în 2014 a câștigat premiul „Zu Music Award” la categoria „Best Breakthrough Artist”.  

Clipul piesei „ Memoriesa fost filmat pe plaja din Vama Veche şi a fost pus în scenă de Alex Ceauşu.

În prezent, piesa are peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

Artista a născut primul ei copil

În prezent, Nicole Cherry s-a transformat enorm față de copila din videoclipul piesei „Memories”, iar împreună cu iubitul ei Florin Popa se bucură de venirea pe lumea primul copil, o fetiță pe nume Anastasia. Cele nouă luni de sarcină ale cântăreței au fost relativ ușoare, însă spre apropierea termenului artista s-a  confruntat cu mici dureri la spate.

Nicole Cherry împlinește 23 de ani

Nicole Cherry împreună cu fiica ei, Anastasia

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicole Cherry, fotografie emoționantă de familie! Prima întâlnire dintre Florin Popa și fiica lui

Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună din 2018 și s-au cunoscut prin intermediul tatălui ei, când aceasta avea 16 ani. La început artista nu i-a dat importanță, însă cu trecerea timpului, a început să-l vadă cu alți ochii, iar acum trăiesc o poveste frumoasă de iubire.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies