Nicole Cherry s-a imbogatit in iulie! A castigat o suma uriasa, iar in august are spectacole pe banda rulanta!

Nicole Cherry (15 ani) este exemplul clar ca, indiferent de varsta, daca ai ambitie, talent si putin noroc, ajungi departe intr-un timp foarte scurt.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereNicole Cherry are un viitor stralucit in muzicaArtista devenita idol al adolescentilor dupa lansarea piesei "Memorries" are o multime de concerte, iar hitul "Vara mea" i-a consolidat pozitia in categoria cantaretilor de prima mana. Luna aceasta, de exemplu, pustoaica a castigat in jur de 10.000 de euro din spectacole, iar agenda lunii august este deja plina.

Astfel, cei care cred in profetii sunt convinsi ca s-a indeplinit prezicerea lui Nae Nicolae, bun prieten cu tatal fetei, care a spus de cand a auzit-o prima oara cantand ca adolescenta va ajunge pe culmile succesului.

"Nae Nicolae era amic cu tatal lui Nicole Cherry si o aprecia pe pustoiaca. Avea incredere in ea si spunea mereu ca fata va ajunge una dintre marile cantarete ale Romaniei. O chema sa-i mai cante la petreceri, inainte sa devina cunoscuta, si ii dadea un onorariu maricel. Uite ca s-a implinit profetia lui. Astazi, Nicole e un nume important in industria noastra muzicala", a declarat un apropiat al lui Nae Nicolae pentru WOWbiz.ro.fara descriereNae Nicolae a murit anul trecut, pe 17 iulie

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate