Nicole Scherzinger se lanseaza in moda! Uite cu ce brand celebru a semnat!

Cântăreaţa americană Nicole Scherzinger intenţionează să îşi facă debutul în industria modei prin lansarea propriei linii vestimentare, pe care o va crea în colaborare cu brandul britanic Missguided, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePotrivit presei britanice, artista este foarte aproape de a semna un contract avantajos pentru a-şi lansa propria colecţie şi nu va reveni în juriul ediţiei britanice a emisiunii de talente kalooga_36441" The X Factor".

"Missguided consideră că ea ar fi foarte potrivită pentru acest brand, iar moda este un domeniu de care Nicole este foarte interesată. Nimic nu a fost deocamdată semnat pentru ediţia de anul viitor a emisiunii «The X Factor» şi cel mai probabil ea nu va reveni în juriul acesteia. Aşadar, va fi o minunată oportunitate pentru Nicole de a se aventura în domenii noi", a declarat o sursă pentru tabloidul Daily Mirror.

"Vrea să continue să lucreze în Marea Britanie, întrucât adoră viaţa de aici şi simte că este o britanică cu titlu onorific. Îşi va continua, evident, cariera de cântăreaţă", a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit presei britanice, Nicole Scherzinger îşi va pune amprenta asupra stilului viitoarei colecţii, care va include articole vestimentare "sexy şi strânse pe trup".

Nicole Scherzinger, în vârstă de 34 de ani, s-a remarcat în calitate de solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 - 2009, câteva piese de succes, precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Beep", "Buttons", "When I Grow Up", "I Hate This Part" şi "Jai Ho! (You Are My Destiny)". În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public - "Whatever U Like" şi "Baby Love".

În 2010, cântăreaţa a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls şi să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2011, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat "Killer Love", care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internaţional - "Poison", "Don't Hold Your Breath" şi "Right There".

Pe lângă cariera de cântăreaţă, Nicole Scherzinger a cochetat şi cu actoria, jucând în câteva producţii hollywoodiene, dar a avut apoi succes şi în alte domenii, precum moda şi televiziunea.

Nicole Scherzinger are o relaţie de mai mulţi ani cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, marcată de câteva despărţiri şi împăcări.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate