Nicoleta Dragne de la „Insula” s-a îndrăgostit de o ispită: „Fericirea mea ești tu”

Nicoleta Dragne de la „Insula” iubește din nou. Cu cine a plecat vedeta în vacanță, este un bărbat celebru în România.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După patru ani în care a fost ispită la „Temptation Island”, Nicoleta Dragne și-a găsit fericirea.

După o relație eșuată cu fostul concurent Cătălin Meșter și după ce i-a furat mințile lui Ionuț Gojman, Nicoleta este îndrăgostită din nou și le-a arătat tuturor cine i-a furat inima.

fara descriere

Bărbatul se numește Adrian, iar Nicoleta a mers cu acesta într-o vacanță romantică, unde au pozat fericiți. Acesta a fost concurent în sezonul cinci al emisiunii, iar între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste.

Citeste si: Andra s-a pozat cu toată familia de la Câmpia Turzii de ziua mamei ei FOTO

Citeste si: Băiatul lui Bebe Cotimanis își vinde mașina! Matei vrea 1700 euro pe ea

Citeste si: Imagini fabuloase de la ziua lui Nuțu Cămătaru! ”Șeful șefilor” a rupt ringul pe muzica lui Sorinel, iar Claudia a strălucit într-o rochie transparentă! VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

Nicoleta, provocată să își testeze relația în emisiunea în care  fost ispită

„Fericirea mea ești tu”,  scris Nicoleta pe pagina sa de socializare, iar fanii au fost extrem de încântați să o vadă atât de fericită și chiar i-au transmis o provocare inedită.

„Nicoleta, ești o femeie minunată!Te admir pentru caracterul tău, pentru faptul că ești o femeie descurcăreață în orice situație, și mai ales pentru faptul că ești o femeie foarte frumoasă! Felicitări! Să rămâi mereu la fel!te pup/ Ați avea curaj să mergeți, ca și cuplu, în următorul sezon Insula Iubirii? Ați rezista tentației?”, i-au scris fanii curioși, iar Nicoleta le-a transmis că ar avea curaj să participe la emisiune, din ipostaza de concurenți.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate