Nicoleta Guta, distrusa de cearta cu familia ei! "Am ajuns sa imi vad copiii pe furis! Imi e dor de ei si de tata" - Citeste declaratiile care iti vor rupe inima!

Daca Guta se simte excelent in bratele lui Beyonce de Romania, nu acelasi lucru se poate spune si despre fiica lui, Nicoleta.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

Dupa ce s-au certat, cei doi nu isi vorbesc, iar acest lucru o macina incet pe Nicoleta. "In fiecare seara plang de dorul copiilor mei si al tatalui meu. Nu m-am vazut cu ei de luni bune. Am ajuns sa imi vad copii pe furis, ca daca ajung in Petrosani iese mereu cu scandal.", a spus Nicoleta Guta la Acces Direct.

fara descriereCat despre fuga ei de acasa, Nicoleta a spus ca nu se simtea deloc fericita langa sotul ei. "Eu, pe fostul meu sot il stiu de la varsta de 12 ani. Cu el, nu ma simteam implinita ca femeie. Nu eram fericita in casnicie. Sotul meu avea o educatie proasta si era excesiv de gelos. Tata insista mereu pe langa mine sa stau langa sotul meu, ca e barbatul meu si ca trebuie sa ne intelegem", a mai spus Nicoleta Guta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate