Nicoleta Guta, pusa la punct dupa ce si-a anuntat fanii ca va canta la o nunta in Spania: „Am veni, dar nu ne-au invitat mirii! Chemi toti oamenii de pe facebook? Esti invitata tu, ce treaba avem noi?”

Nicoleta Guta va canta la nunta unor romani din Valencia.

Autor: Matei Vaihan

Nicoleta Guta este foarte solicitata pentru finalul acestui an, iar unul dintre spectacolele pe care le va sustine va avea loc in strainatate. Peste aproape 10 zile, manelista va canta la nunta unor romani stabiliti in Spania, dar si-a anuntat recitalul ca si cum ar fi un concert la care sunt asteptati toti admiratorii.( vezi cine este noul impresar al Nicoletei Guta ). 

„Buna dragii mei, sunt Nicoleta Guta şi am deosebita plăcere de a va anunţa ca pe data de 17 Decembrie voi fi prezenta in VALENCIA la sala FESTER din ALZIRA,  la invitaţia cumatrului meu Elvis Americanu, la cea mai frumoasa nunta! Mirii sunt MADALIN ŞI OLGUŢA”,  a postat Nicoleta Guta.

Fanii manelistei au sesizat gafa acesteia, spunandu-i ca nu are cum sa-i cheme la un eveniment privat, asa cum este nunta la care va canta.

„Chemi toti omeni de pe facebook?...Ferească Dumnezeu, eşti invitata tu, ce treaba avem noi, draga mea?...Am veni, dar nu ne-au invitat mirii”,  au reactionat fanii Nicoletei.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies