Nicoleta Guţă se roagă cu disperare în timpul pandemiei de coronavirus: „Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!”

Nicoleta Guţă se roagă cu disperare, punându-și toate speranțele în Divinitate.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nicoleta Guţă se roagă cu disperare în această perioadă în care lumea e copleșită de pandemia de coronavirus. Manelista, care este foarte credincioasă, se află la Petroșani, unde se află izolată în vila familiei. (vezi unde s-a ascuns Nicolae Guță de coronavirus)

Citeste si: Cum să te protejezi de coronavirus atunci când mergi la cumpărături?

Citeste si: Mesajul Papei Francisc pentru credincioși: „Să ne unim vocile”

Citeste si: Ce se întâmplă în corpul tău după infectarea cu coronavirus! “Celulele mor, nici un țesut nu rămâne neafectat” VIDEO

Zilele trecute, Nicoleta s-a dus la biserică cu mama sa, Mariana, și cu sora Daniela, pentru a se ruga. “Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! Recunoaşte -L în toate căile tale şi El îţi va netezi cărările.”, a postat apoi Nicoleta.

fara descriere

Nicoleta Guţă se roagă cu disperare. Anul trecut s-a botezat în Iordan

Anul trecut, Mariana, Nicoleta şi Daniela au fost într-un pelerinaj la Ierusalim, vizitând Mormântul Sfânt, Muntele Măslinilor şi Grădina Ghetsimani, locuri sfinte pentru creştinii din întreaga lume. 

Apoi, toate rudele lui Guţă au intrat în râul Iordan, îmbrăcate în haine albe de pânză, speciale pentru acest ritual. „Israel, Ţara Sfântă, mulţumim Domnului”, a postat Daniela, sora Nicoletei Guţă, impresionată de momentele trăite în pelerinaj.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate