Nicoleta Guță și-a tras teren de fotbal din gresie în curtea vilei din Petroșani! Fiul manelistei a stat în poartă încălțat cu ghete cu crampoane! FOTO

Nicoleta Guță și-a tras teren de fotbal, pentru ca Nikolas să se joace în voie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nicoleta Guță a construit un teren de fotbal mai puțin obișnuit. Nikolas, fiul cel mic al manelistei, vrea să se facă fotbalist, dar în timpul pandemiei a fost nevoit să stea acasă, astfel că nu a avut parteneri de joacă. El i-a cerut mamei sale să-i amenajeze în curtea vilei din Petroșai un spațiu în care să joace fotbal cu amicii. (vezi ce se întâmplă cu afacerile cu fier vechi ale lui Nicolae Guță)

Citeste si: Nu o să-ți vină să crezi cum și-a mobilat fiica lui Nicolae Guță vila de 500.000 de euro!

Citeste si: Nicolae Guță așa cum nu l-ați mai văzut. Manelistul și familia lui s-au botezat în pelerinaj

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Nicoleta Guță a leșinat pe scenă! A fost dusă cu ambulanța la spital

A fost folosită o terasă construită lângă gardul vilei, cu acoperiș și cu gresie pe jos, care a fost transformată în teren de fotbal.Manelista a cumpărat și porți, astfel că terenul a fost gata. Zilele trecute, Nikolas a fost pozat de mama sa chiar în fața porții, îmbrăcat în echipament de fotbalist, cu ghete cu crampoane, în așteptarea amicilor pe care i-a invitat la un meci de fotbal.

Nicoleta Guță și-a tras teren de fotbal. Fiul ei și-a bătut joc de Gică Hagi

WOWbiz.ro a relatat recent că fiul Nicoletei Guță a ajuns să-și bată joc de Gică Hagi pe paginile de socializare. "Regina manelelor" are doi copii, pe Gabriel și Nikolas, mezinul fiind pasionat de internet, el având pagină de facebook de la vârsta de 7 ani.

Nikolas Guță a postat la secțiunea de stories, acolo unde internauții pun, în general, glume găsite pe facebook, un filmuleț de câteva secunde cu Gică Hagi, de la o conferință de presă ținută de antrenorul echipei de fotbal Viitorul Constanța.

Nicoleta Guță și-a tras teren de fotbal. Nikolas a fost amuzat de o declarație a "Regelui"

Declarația cu pricina a fost făcută în februarie 2017, înaintea unui meci Dinamo-Viitorul Constanța, pe care echipa lui Hagi l–a câștigat cu 2-1. "Regele" a vrut să explice că ambele echipe au forţă ofensivă, dar a ieşit o frază întortocheată.

"Dinamo a marcat goluri multe, a şi luat goluri multe. Şi noi am marcat goluri aşa şi aşa multe, dar nu prea multe. Anul trecut am marcat mai multe", a fost declarația amuzantă a lui Hagi, care a devenit virală și a fost ironizată de multă lume.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guță, are planuri mari FOTO

Nicoleta Guță a devenit patroană de magazin alimentar! Manelista vinde produse bio!

Secretul băiatului Nicoletei Guță! Gabriel a fost condamnat penal pentru că a condus mașina deși avea permisul anulat EXCLUSIV

Imagini rare cu Nicolae Guţă şi fratele său mai mic, Orian! „Regele manelelor” şi „Regele fierului vechi” au cântat în duet la o petrecere în familie! VIDEO

Dana Budeanu, așa cum rar a fost văzută! A izbucnit în lacrimi, în direct: „M-am gândit la tata...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies