Nicoleta Guță va fi bunică, la doar 35 de ani! Primele declarații ale cântăreței

Nicoleta Guță are doar 35 de ani, dar se pregătește să devină bunică. Fiul ei cel mare îi dăruiește un nepoțel.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Nicoleta Guță are doar 35 de ani, dar va deveni bunică peste puțin timp. Artista s-a căsătorit la o vârstă foarte fragedă și l-a avut pe fiul ei cel mare înainte de a împlini vârsta majoratului. A reușit să divorțeze după 20 de ani de căsnicie, iar acum este o femeie liberă și fericită.

„Din căsnicia mea nu mai e nimic de spus. Pot să vorbesc de prezent. Eu la 14 ani l-am avut pe Gabi. Așa a fost să fie atunci, așa s-a întâmplat. Eu dacă aș fi avut o fată nu aș fi sfătuit-o să se căsătorească atât de devreme. Acum trăim alte timpuri, nu mai este ce a fost. Nu mai vreau să discut acest subiect din trecut pentru că nu vreau să mi-l mai amintesc. Cu toate că acea căsnicie a fost un eșec, rezultatul final sunt copiii. Mă bucur de ei, sunt rațiunea mea de trăi și sprijinul meu moral și sufletesc”, a declarat Nicoleta Guță.

fara descriere

Fiul ei, Gabriel David, are vârsta de 21 de ani, și a lăsat-o însărcinată pe iubita lui. El va fi tată de băiat iar Nicoleta a declarat că-și va ajuta fiul și îi va cumpăra cadouri nepoțelului.

„Se va naşte la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie. Ne-am mai gândit la nume, eu i-am zis că mi-aş dori să-i pună numele Lucas sau numele lui, David Gabriel, pentru că e frumos. Dar el a spus: Mamă, lasă-mă... Ştiu eu ce să aleg", a declarat artista.

"O să-i cumpăr haine, o să-i cumpăr pătuţ...", a mai spus ea.

Citeste si: Andreea Tonciu s-a îngrășat 15 kilograme: „Nu mai sunt ce-am fost” Cum arată acum bruneta

fara descriere

Nicoleta Guță, o soacră modernă

Cântăreața a declarat că nu se bagă în relația dintre fiul ei, David Gabriel, și nora ei.

„Nu mă bag în relația lor. Nora mea e ok. Cine se bagă este mama, ei îi spune socră. Eu nu o să influențez niciodată”, a spus Nicoleta Guță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate