Nicoleta Luciu a apelat la o metoda dura pentru a scapa de grasimea de pe picioare! Tu ai face asta?

După ce şi-a lăsat tripleţii la grădiniţă, Nicoleta Luciu a profitat ieri de pauza pe care o avea înaintea unor filmări pentru a scăpa de stratul de grăsime de pe picioare apelând la tehnologia Crio.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMai exact, frumoasa brunetă şi-a alocat o oră în care se lase sub mâinile dibace ale specialistelor şi a-şi îngheţa zonele unde îşi doreşte să slăbească.

Întinsă pe patul din salon, vedetei i s-a aplicat pe picioare cele două dispozitive ale aparatului care i-au răcit ţesuturile până la -8 grade Celsius în mai puţin de un minut.

Prin această metodă s-au distrus definitiv apocitele, iar, la finalul şedinţei de o oră, s-a eliminat 30% din grăsimea nedorită. Celulele moarte au fost eliminate cu ajutorul macrofagilor, în mod natural, fiind transformate în aminoacizi, peptide şi proteine.

Acesta este unul din tratamentele-minune pe care Nicoleta le urmează pentru a avea un trup lipsit de celulită. În general, tratamentul este ideal pentru persoanele care nu au timp să meargă la sală sau nu pot ţine diete drastice şi poate fi aplicat pe abomen, fese, genunchi, şolduri, coapse şi picioare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate