Nicoleta Luciu, anunț neașteptat pe Instagram: „Sunt în a doua săptămână și...”

Nicoleta Luciu a făcut un anunț neașteptat pe pagina ei de Instagram. Fostul model a decis să reia lupta cu kilogramele și s-a apucat din nou de dietă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Nicoleta Luciu a renunțat la cariera ei în televiziune și își dedică timpul vieții de familie. Frumoasa brunetă are patru copii, iar kilogramele în plus au început să devină o problemă. Pentru că șine, totuși, la imaginea ei, a decis să țină din nou dieta cu salate care a ajutat-o și în trecut.

Pe pagina ei de Instagram, Nicoleta Luciu s-a lăudat cu faptul că a început să piardă deja din kilogramele acumulate.

„Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate. Parctic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate. Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor. Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observaţi, la salată poţi să adaugi ce vrei”, a spus Nicoleta Luciu pe Instagram.

Citeste si: Traian Băsescu a vorbit cu Elena Udrea! Ce i-a spus fostul ministru după întoarcerea în România

Citeste si: Oana Zăvoranu, copleșită de amintiri: „O poză de acum 12 ani alături de sufletul și regele inimii mele”

Citeste si: Fetița ”Piticului Colorado” s-a distrat la piscină! Uite cum arată Eva la 3 ani FOTO

fara descriere

Nicoleta Luciu a scăpat kilogramele de sub control

La sfârșitul anului trecut, Nicoleta Luciu recunoștea că problemele cu gerutatea îi cam dau bătăi de c ap.

”Acum m-am machiat puţin ca să nu par atât de obosită precum mă simt, pentru că la ora asta dorm. Am fălcuţe, am guşă. Ne ocupăm de casă, de copii. Am înscris băieţii, i-am înscris pe toţi trei la hochei, fac hochei de performanţă”, declara, recent, într-un interviu, Nicoleta Luciu, la TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate