Nicoleta Luciu are planuri mari pentru tripleti: "Vreau sa faca dans, un instument si mult sport"

Nicoleta Luciu traieste o perioada frumoasa din viata ei alaturi de cei patru copii si de sotul sau.

Distribuie pe:

fara descriereIntr-un interviu acordat la Acasa TV vedeta a marturisit ca datorita tripletilor nu prea mai are nevoie de sala: "Cu copiii folosesc doar anumite grupe musculare, insa raman si altele pe care trebuie sa le lucrez".

Nicoleta este foarte ocupata de sarbatori: "De Craciun o sa avem concerte, repetitii pentru Vocea Romaniei, asa ca l-am chemat pe Mos Craciun mai devreme. De Revelion voi fi in Poiana Brasov, unde voi canta in mai multe locuri. Oricum, de foarte multe ori se intampla ca eu sa am treaba dupa ce se culca tripletii".

fara descriereArtista a marturisit ca nu are capricii si ca singurele ei preocupari sunt copiii: "Capriciile mele sunt ei pentru ca nu vreau sa am timp pentru mine deocamdata. Printre picaturi mai ajug pe-aici, pe-acolo. La masaj nu merg, la cosmetica ma mai duc la clinica".

Nicoleta are planuri mari pentru tripleti: "Pe asta mica vreau sa o dau la dans sportiv, e gratioasa si ii place muzica. Imi doresc ca toti copiii sa faca macar un instrument, putina actorie, sport, foarte mult sport. Daca eram mai tanara, mai faceam o pereche de gemeni, acum ma multumesc cu ce am", a spus vedeta pentru Acasa TV.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate