nicoleta luciu, apariție, fosta prezentatoare, critici, rețele de socializare

Nicoleta Luciu

Vedete

Nicoleta Luciu, aspru criticată, după ultima apariție: „N-are nicio legătură cu ceea ce a fost”. Fanii au pus-o la zid pentru cum arată acum

Nicoleta Luciu a intrat fost dur criticată pentru ultima sa aapriție. Iată cum au reacționat fanii după ce au văzut ținuta vedetei!

Mulți ani la rând, Nicoleta Luciu a fost un adevărat sex-simbol al feminității din România. Aceasta uimea de fiecare dată cu aparițiile sale provocatoare și era considerate una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră. Vedeta a încetat să mai apară în lumina reflectoarelor în momentul în care a rămas însărcinată cu cei trei copii ei ei, iar în urmă cu ceva timp și-a anunțat reîntoarcerea în lumea mondenă. Recent, bruneta a fost ținta unui val de critici din partea internauților după ce a avut o apariție total neașteptată.

Nicoleta Luciu, criticată dur în mediul online

Nicoleta Luciu a fost una dintre modelele care au defilat pe podium și care au prezentat noua colecție a designerul Liza Panait. Creatoarea de modă a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apărea fosta Miss România purtând o rochie aurie cu un model negru și franjuri. Aceasta o lăuda pe brunetă cu privire la felul în care a ales să se îmbrace, dar și modul în care rochia îi pune formele în evidență.

„Nicoleta Luciu este inspirată ca de obicei în alegerea ținutei. Aici prezintă o rochie elegantă și sofisticată. Este confecționată din dantelă neagră și are o jupă aurie care oferă un aspect luxuriant și strălucitor. Franjurii de la umeri și poale creează o mișcare fluidă și spectaculoasă, în timp ce forma asimetrică a fustei oferă o notă de unicitate chic. Pensele marcate cu șnur prețios subliniază linia corpului, accentuând formele feminine. Această rochie poate fi purtată la orice eveniment special, fie că este vorba de o nuntă, o petrecere sau o cină elegantă.

Cu siguranță vei atrage toate privirile!”, a transmis creatoarea de modă pe Facebook.

Ei bine, dacă designer-ul a avut numai cuvinte de laudă pentru Nicoleta Luciu, fanii nu au fost de aceeași părere și nu s-au arătat prea încântați de apariția acesteia. Nu a durat foarte mult timp până, iar comentariile în care oamenii se legau de aspectul fizic al vedetei. Unii dintre aceștia au numit-o bătrână și au menționat faptul că operațiile estetice pe care bruneta le-a făcut de-a lungul timpului au dus la schimbarea în rău a acesteia.

„Inspirată?! Arată că o babă!/ Chiar nu o avantajează deloc. Nici culoarea, nici forma rochiei. Și nici prezentarea!/  URÂTĂ! Nicoleta, refuză lucrurile bătrânicioase!/  Inspirată că de obicei și tot ca de obicei cu mâinile în șold ca o precupeață pusă pe harță o, Doamne!/ N-are nicio legătură cu ceea ce fost… și-a făcut operații care au banalizat-o. E că o nașă mare – așteaptă perinița!/ Nici nu pot să mă uit la fotografii ”, sunt doar o parte din comentariile interunauților.

Citește și: Ce îi făcea Nicoleta Luciu lui Denis Ștefan, înainte să se strige "Acțiune"? Actorul e încă uimit: "Mă enerva"| EXCLUSIV

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

Nicoleta Luciu, despre proiectele din televiziune: ,,Am refuzat tot ce mi s-a propus”

Nicoleta Luciu a mărturisit că își dorește foarte mult să revină în televiziune și așteaptă eventuale propuneri care i s-ar putea potrivi. Vedeta a fost contactată de multe ori pentru a participa la diferite reality-show-uri, însă bruneta a refuzat astfel de propuneri din start. Motivul principal pentru care fosta Miss România a luat această decizie a fost reprezentat de timpul îndelungat în care trebuia să fie departe de casă și de cei trei copii ai ei.

„Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen” a mărturisit la acea perioadă fosta prezentatoare TV.