Nicoleta Luciu despre scandalul cu Zsolt si Kinga: "Ne-am consolidat relatia, am avut clipe cand am clacat, dar mi-am revenit singura"

Nicoleta Luciu a trecut cu bine peste momentele in care Zsolt a fost fotografiat cu o alta femeie pe un iaht in Croatia.

Distribuie pe:

fara descriereCel mai mult a ajutat-o participarea la "Dansez pentru tine" pentru ca a tinut-o ocupata si nu s-a putut gandi decat la cum sa danseze si sa faca performanta pe ring. Bruneta spune ca acest scandal a consolitat relatia ei cu Zsolt si ca desi a avut momente in care a clacat, si-a revenit repede singura cu mult optimism.

"Dumnezeu a fost langa mine si mi-a dat tot ce am avut nevoie in momentele alea. Acum totul este bine, suntem fericiti. Nu am raspuns la telefoane atunci, m-au preocupat si copiii. Timpul vindeca tot si acest episod, toate trec si ma gandesc ca alti oameni trec prin lucruri mult mai grele. Eu cred ca acest episod ne-a consolidat relatia. Cred ca fiecare cuplu trece prin astfel de momente si ori se consolideaza relatia, ori se duce totul. Am avut clipe cand am clacat, dar mi-am revenit singura. Ma mobilizez si ma intaresc singura pentru ca daca incep sa plang nu rezolv nimic"
a spus Nicoleta Luciu la Acasa TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate