Nicoleta Luciu face dezvaluiri socante despre copilaria sa: "Eram atat de saraca, incat am mancat resturile de sticksuri ale unui coleg de clasa"

Impresionata de drama prin care trece partenerul ei de la "Dansez pentru tine", Hainer, Nicoleta Luciu a facut dezvaluiri incendiare despre copilaria sa.

Distribuie pe:

fara descriereVedeta a marturisit ca era atat de saraca, incat, atunci cand mergea la scoala, n-avea bani nici macar pentru a-si cumpara o punga de sticksuri.

"Oarecum ma vad si pe mine in situatia lui Hainer. Prin ce-a trecut el, am trecut si eu. Am fost marginalizata, eram un copil introvertit. Sunt copii care te pun la perete, care te pun jos, care dau cu pumnii. De ce? Pentru ca n-ai un sandvis, daca n-ai un ghiozdan ca al lor. Se punea accentul pe zona in care locuiai...Daca spuneai ca ai doi frati, asta suna a saracie. De multe ori n-aveam bani de sticksuri. Un copil care avea bani mai multi manca sticksuri, iar resturile le punea in locul in care se punea calimara, pe banca. Intr-o zi, cand mi-a fost pofta, dar mi-a fost rusine sa cer. Cand am terminat orele, m-am facut ca plec acasa, dupa care m-am intors, spunand ca am uitat ceva in banca. Am mancat acele sticksuri...Erau foarte bune! Nici eu n-am avut sansa", a declarat Nicoleta Luciu la Pro TV.

VEZI aici cat de emotionant povesteste Nicoleta amintirea ei din copilarie! Un video care te va face sa plangi!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate