Nicoleta Luciu, în pat cu un milionar! Lovitura de proporții care-l poate face pe soțul divei unul dintre cei mai bogați români | EXCLUSIV

Soțul Nicoletei Luciu dă o lovitură de proporții în afaceri. Zsolt Csergo tace și face...

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, joacă tare pe zona imobiliară. Omul de afaceri și-a extins afacerea în alte două orașe, după succesul pe care l-a avut cu proiectul imobiliar de la Miercurea Ciuc.

Nu doar în București se fac bani din imobiliare, iar soțul Nicoletei Luciu pare să fie cel mai bun exemplu din acest punct de vedere. Ieșit de ceva vreme din prim-planul publicațiilor mondene, Csergo s-a concentrat pe plan local și a reușit să vândă o mare parte din apartamentele din cartierul rezidențial pe care l-a ridicat la Mirecurea Ciuc. Afaceristul nu s-a oprit aici ci a început alte două proiecte imobiliare, cam după aceeași metodă: unul la Sfântu Gheorghe și altul la Odorheiul Secuiesc. Este vorba de o investiție care se ridică la câteva milioane de euro, dar care l-ar putea transforma într-unul dintre cei mai bogați români.

Zsolt Csergo, cel mai important jucător pe piața imobiliară în Covasna

”Am fost optimiști după reușita proiectului nostru din Miercurea Ciuc, ne-am decis să ne extindem activitatea în Sfântu Gheorghe și s-a dovedit că am făcut o alegere corectă. Ne bucurăm enorm de succesul pe care investitțiile noastre din Covasna îl au și vom continura proiectul Fortuna Park cu încă două blocuri”, a declarat Zsolt Csergo pentru Observatorul de Covasna.

Citeste si: Nicoleta Luciu este demolată de fani din cauza postărilor de pe internet: “Dacă n-ai activitate, mai fă un copil, dar nu te mai prosti în halul ăsta!”

Citeste si: Iuliana Luciu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor! "Spital. Operaţie"

Citeste si: Nicoleta Luciu a postat un selfie, dar nu se gândea că va stârni astfel de reacţii: "Probabil nu îţi mai rămâne prea mult timp pentru tine, dar fă un efort"

Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu s-au căsătorit în 2012 și au împreună 4 copii. Mariajul lor a fost unul extrem de mediatizat până în momentul în care în presă au apărut informații că afaceristul ar avea o relație extraconjugală. Zsolt și Nicoleta au trecut peste acel moment, însă aparițiile omului de afaceri au fost extrem de rare din acel moment.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: