Nicoleta Luciu nu mai are loc in apartamentul de 200.000 de euro! Vrea sa-si ia casa pe langa Bucuresti

Cea mai sexy mamica din Romania nu cheltuieste sume usturatoare pe haine, accesorii si alte obiecte care se depreciaza, dar nu se uita la bani cand vine vorba de un camin confortabil pentru familia ei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereVedeta intreprinzatoare si strangatoare, Nicoleta Luciu a economisit o suma substantiala in conturi, din veniturile din televiziune si contracte de imagine, si se pregateste sa faca o noua investitie. Nu in bijuterii scumpe, vacante sau vreo operatie estetica, cum isi imagineaza multi, ci...intr-o vila.

Frumoasa bruneta a luat aceasta hotarare dupa ce apartamentul de 200.000 de euro in care locuieste, achizitionat in urma cu cativa ani, a devenit neincapator pentru sase persoane.

fara descriereDiva si-a spart un perete pentru a-si mari livingul, asa ca are la dispozitie, impreuna cu cei patru copii, si mama ei, care s-a mutat temporar in locuinta, doar trei camere.

Surse din anturajul prezentatoarei tv sustin ca aceasta se intereseaza deja de preturile unor terenuri de langa Capitala pentru ca isi doreste o casa spatioasa, cu multe camere, un dormitor mare cu dressing pentru ea si Zsolt si cate un dormitor pentru fiecare copil, plus doua de oaspeti, unde sa-si instaleze musafirii.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate