novalue
Nicoleta Luciu, vacanta de vis in Dubai in care a si slabit: "Macar o data in viata trebuie sa calci pe meleagurile rupte din poveste"

Vedete

Nicoleta Luciu, vacanta de vis in Dubai in care a si slabit: "Macar o data in viata trebuie sa calci pe meleagurile rupte din poveste"

Nicoleta Luciu a petrecut patru zile de vis alaturi de sotul sau, Zsolt Csergo, nasii lor si doi prieteni apropiati, in Dubai.

“A fost cea mai tare vacanta de pana acum! Macar o data in viata trebuie sa calci pe meleagurile acelea, rupte din poveste. Am vizitat Burj al Arab, moscheea Jumeirah, am mancat intr-un restaurant de la etajul 122 din Burj Khalifa, am gustat din preparatele specifice si ne-am bucurat de privelistea extraordinara”, spune Nicoleta.  

Aceasta povesteste ca au mers foarte mult pe jos, 8-10 kilometri pe zi si astfel fiecare dintre ei a slabit 2 kilograme, desi nu s-au abtinut de la delicatesele culinare: “La fiecare masa comandam doua feluri de supa, am gustat mai multe preparate arabesti, dar si

dulciuri cu seminte, migdale, caju, curmale”.

In vacanta, Nicoleta a strans printre numeroasele amintiri, suveniruri pentru familie si prieteni, le-a cumparat copiilor jucarii si hainute, dar si produse minune pentru ingrijirea parului si a pielii, nelipsite din trusa ei de cosmetice.
“Totul a fost desprins din poveste, a fost prima vacanta in Dubai si sper ca voi mai ajunge inca o data acolo”, marturiseste Nicoleta Luciu.