Nicoleta Nucă are nevoie de ajutor. Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani: “Am zile când combat tristeţea…”

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, însă de curând şi-a surprins total fanii, cărora le-a cerut ajutorul.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

Nicoleta Nucă nu ezită să îşi expună gândurile şi frământările în mediul virtual, aşa că că de curând le-a cerut fanilor sfaturi pentru a ieşi din starea de tristeţe care o macină.

”Am zile când combat tristeţea stand în casă, singură, între patru pereţi, gândind mult si încercând să găsesc răspunsuri la întrebări…şi zile când vreau sa ies cu prietenii, sa vorbesc mult, să-mi povestească ei ce li s-a mai întâmplat, sa radem şi astfel să uit de ce aveam moralul la pământ… Pentru voi care este cel mai eficient mod de a combate cu tristeţea?”, a scris Nicoleta Nuca pe o reţea de socializare, iar sfaturile din partea prietenilor virtuali n-au întârziat să apară: „O tură de bicicletă prin locuri pe unde n-am mai fost.”, ” Uitându-mă la seriale….Când fac asta, mă deconectez de lume şi intru in universul personajelor.”, „Toţi avem momente de tristeţe”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.
 


Citește și:

Gabriel Cotabita, supus unei noi operatii! Interventia a durat peste 10 ore

Eva, fetiţa diagnosticată cu cancer, mesaj sfâşietor! Ce a putut să-i spună mamei ei atunci când a aflat că va fi operată

Ilinca Vandici, schimbare radicală de look cu puţin timp înainte de a naşte! Ce şi-a făcut la păr

Anamaria Prodan, supriză de proporții de ziua soțului ei, Laurențiu Reghecampf. A adus-o pe cea mai importantă...

Cât de frumoasă e soția lui Mihai Petre! Cum arată Elwira Petre la 39 de ani. S-a pozat în costum de baie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies