Nicoleta Nuca explica de ce a refuzat sa vorbeasca aseara, dupa ce a fost eliminata de la X Factor! "Am ales sa tac fiindca..."

Una dintre favoritele la marele premiu a fost eliminata aseara de la X Factor.

Distribuie pe:

fara descriereNicoleta Nuca a facut parte din echipa lui Stefan Banica Junior si cand a aflat ca nu va merge mai departe, in finala, a izbucnit in plans. Moldoveanca nu doar ca a inceput sa planga, ci a refuzat sa zica macar cateva cuvinte la final, chiar daca prezentatorii Razvan si Dani i-au dat ocazia sa faca o scurta declaratie.

Nicoleta a dat din cap, si-a incrucisat mainile si n-a scos nici macar un cuvant. La cateva ore dupa asta, ea a explicat pe pagina sa de Facebook de ce a ales sa procedeze asa.

fara descriere"Cred ca nu voi fi niciodată in stare sa va multumesc îndeajuns pentru toata sustinerea si curajul pe care mi l-aţi dăruit pe tot parcursul XFactor-ului!!

Stiu ca poate a fost interpretata greşit tăcerea mea de după verdict, dar aveam un nod prea mare in gât si nu as fi fost in stare sa leg nici 2 cuvinte din cauza lacrimilor. Am ales sa tac fiindca nu am vrut sa plâng in hohote si sa creez, pentru unii, impresia ca nu stiu sa pierd cu capul sus.. In viaţa am primit multe lovituri si am învăţat sa trec peste si sa fiu puternica si luptătoare in orice situaţie...

fara descriereDar sa ştiţi ca va multumesc din suflet fiecăruia dintre voi pentru voturi, pentru sustinere, cuvinte de lauda, încurajare, pentru energia pe care mi-aţi transmis-o tot timpul asta si dorinţa pe care mi-o treziţi sa merg mai departe cu capul sus si spre realizarea a noi obiective!

Va îmbrăţişez si va pup cu drag",
a spus Nicoleta Nuca.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate