Nicoleta Nucă și iubitul nu au mai rezistat! Scene fierbinți în mare cu cei doi îndrăgostiți VIDEO EXCLUSIV

Nicoleta Nucă are un trup de invidiat, cu forme senzuale, așa că a încins imaginația multor bărbați de la mare.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Numai că Nicoleta Nucă nu a fost singură pe plajă, la mare, ci însoțită de iubitul ei. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi WOWbiz.ro în timp ce se bălăceau în mare. Mai mult, Nicoleta Nucă, la un moment dat, și-a încolăcit brațele în jurul gâtului iubitului ei și s-a lăsat așa purtată de valurile mării.

fara descriere

Apoi, cântăreața a ieșit din apă mai ceva ca o sirenă și s-a plimbat pe plajă, spre deliciul bărbaților din zonă care au admirat-o.

Citeste si: Pasiunea secretă a cântăreței Nicoleta Nucă: designul vestimentar! Am filmat-o la un curs special ”Am învățat să-mi desenez ideile” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Femeia de afaceri Nadia De Luca a slăbit, natural, 30 de kilograme! Uite cum arată frumoasa blondă în costum de baie! "Iată meniul meu pentru o zi" FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Jador, declarații incendiare în fața Siminei: „Dacă apucai să faci cu mine, vedeai numai Jador...”

Nicoleta Nucă este o femeie norocoasă. Are o carieră de succes după ce a participat la un show de de talente, unde a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică Jr. De ceva timp, Nicoleta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste și în ultima perioadă au existat mai multe zvonuri cum că artista ar fi însărcinată. Nicoleta le-a negat, iar trupul ei zvelt, din costumul de baie minuscul purtat la plajă, chiar demonstrează acest lucru. fara descriere

Și totuși, Nicoleta își dorește copii, o familie numeroasă, așa cum a declarat recent. „Să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați, pentru că eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie, să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animale din stradă”, a declarat Nicoleta Nucă.

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate