Vedete

Nicoleta Nuca, surprinsa cand "devora" o salata. Solista era atat de infometata incat a uitat de bunele maniere. VIDEO EXCLUSIV!

Nicoleta Nuca a uitat de bunele maniere. Uite cum a fost surprinsa de paparazzi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Nicoleta Nuca, surprinsa cand "devora" o salata. Solista era atat de infometata incat a uitat de bunele maniere. VIDEO EXCLUSIV!  icon photo

Artistii sunt invidiati de toata lumea, dar putini stiu ca acestia nu sunt niciodata cu adevarat...liberi. Chiar si cand nu au spectacole, sedinte foto, sesiuni de autografe, emisiuni sau evenimente mondene, vedetele sunt preocupate sa nu faca vreo miscare gresita, sa arate impecabil, sa nu cumva sa se scarpine interpretabil, si sa vorbeasca frumos.. Ca n-ai de unde sa stii de unde sare un individ cu un telefon si filmeaza tot.

Ei bine, Nicoleta Nuca nu a fost surprinsa de oricine, ci chiar de paparazzii WOWbiz.ro. Cantareata manca linistita la o terasa in timp ce butona de zor telefonul mobil ca, din pacate, nici macar la masa nu ne mai putem desprinde de tehnologie.

Problema este insa alta...Frumoasa solista nu si-a imaginat ca ar putea fi urmarita, asa ca a uitat de bunele maniere cand si-a mancat salata.

Cu gesturi pe care nu ti-ai imagina ca le face o vedeta mereu ca scoasa din cutie, Nicoleta a "devorat" preparatul din fata ei.

Exact cum spuneam, cand esti persoana publica trebuie sa fii mult mai atent la maniere decat un "muritor de rand"... 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune