Nicoleta Nuca, surprinsa cand "devora" o salata. Solista era atat de infometata incat a uitat de bunele maniere. VIDEO EXCLUSIV!

Nicoleta Nuca a uitat de bunele maniere. Uite cum a fost surprinsa de paparazzi.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Artistii sunt invidiati de toata lumea, dar putini stiu ca acestia nu sunt niciodata cu adevarat...liberi. Chiar si cand nu au spectacole, sedinte foto, sesiuni de autografe, emisiuni sau evenimente mondene, vedetele sunt preocupate sa nu faca vreo miscare gresita, sa arate impecabil, sa nu cumva sa se scarpine interpretabil, si sa vorbeasca frumos.. Ca n-ai de unde sa stii de unde sare un individ cu un telefon si filmeaza tot.

Ei bine, Nicoleta Nuca nu a fost surprinsa de oricine, ci chiar de paparazzii WOWbiz.ro. Cantareata manca linistita la o terasa in timp ce butona de zor telefonul mobil ca, din pacate, nici macar la masa nu ne mai putem desprinde de tehnologie.

Problema este insa alta...Frumoasa solista nu si-a imaginat ca ar putea fi urmarita, asa ca a uitat de bunele maniere cand si-a mancat salata.

Cu gesturi pe care nu ti-ai imagina ca le face o vedeta mereu ca scoasa din cutie, Nicoleta a "devorat" preparatul din fata ei.

Exact cum spuneam, cand esti persoana publica trebuie sa fii mult mai atent la maniere decat un "muritor de rand"... 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate