Nicoleta Vascan, scarbita de televiziuni! A luptat cu Vica pentru postul de co-prezentatoare, insa a fost lasata balta: "Nu stiu ce director a adus-o acolo. Nu vreau sa-mi asociez numele cu ea"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Nicoleta Vascan, fosta sotie a lui Doru de la Parlament, a primit o lovitura de gratie in urma cu cateva luni! Alaturi de Andrei Dubai si Ilinca Vandici, psihologul urma sa prezinte emisiunea “Telefonul de la miezul noptii”, de la Antena 2, insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

“Am batut palma, am discutat amanunte, iar apoi m-am trezit exclusa din proiect”, sustine Nicoleta.

Fosta amanta a lui Piturca este prezenta de luni pana joi la TV si incearca sa-si faca meseria cum stie mai bine.

“Este o emisiune grea. Sunt diferite cazuri, toate reale, iar daca nu ai habar despre intrebarile telespectatoruilor mai bine nu te bagi. Imi place mult ce fac si pot spune ca am o echipa minunata”, a declarat Vica, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Intrebata ce parere are despre cum se desfasoara emisiunea fara ea, Nicoleta, fosta sotie a lui Doru (solistul trupei Parlament), a declarat ca le doreste sa aiba parte de multa audienta, insa nu vrea sa-si asocieze numele cu Vica, pentru ca nu o cunoaste. Mai mult, a marturisit ca a parasit dezamagita proiectul de la Antena 2.

“Nu vreau sa-mi asociez imaginea cu Vica, cu nimeni, de fapt! Nu cu personae pe care nu le cunosc. Nu avem nimic in comun. Eu sunt specialist, psiholog. Sa ma bat cu cine? Cu Duban? Duban e actor. Cu ce abilitati sa ma bat? Pe frumusete? Nici macar! Sa-i dea Dumnezeu sanatate! Asta reflecta nivelul de aspiratie al directorului care angajeaza oameni. Ea, saraca, nu are nicio vina. Cum nici eu nu am nicio vina. Lucrurile au stat asa: am batut palma. Eram eu, Ilinca Vandici si Duban, iar apoi am inteles ca nu stiu ce director a adus-o pe Vica. Nici macar nu am fost anuntata ca nu o sa mai vin, cam asta a fost anuntul. Le urez multa audienta! Televiziunea e ignoranta. Sunt scarbita de lipsa de profesionalism a directorilor de emisiuni. Mi s-a intamplat sa mi se fure chiar si proiecte. Am ajuns in televiziune prin puterile mele, nu pentru ca am pupat mana cuiva”, a declarat Nicoleta Vascan, pentru WOWBIZ.RO.
(Larisa Ciuta)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate