Nicoleta Voicu, declaraţii exclusive despre despărţirea de Gheorghe Turda! "Am umblat în telefonul lui"- Artistul: "S-ar putea s-o iert dacă..."

Autor: R.L.

Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda s-au despărţit. Ea spune că el era dependent de telefon şi nu avea timp şi pentru ea, artistul de muzică populară îi reproşează că e geloasă.

Nicoleta Voicu a venit în emisiunea lui Teo Trandafir şi a povestit de ce a ajuns să se despartă de Gheorghe Turda.

Ce a declarat Nicoleta Voicu la Teo Show:

Îmi lipseşte familia Turda. Cu gura face şi îşi face omul şi cel mai mare bine şi cel mai rău lucru.Ne-am despărţit mai degrabă cu fapta. Faptele lui au condus în această situaţie.Era dependent de lume.

Nu mi-am dorit mai mult timp, mi-am dorit timp din timpul lui. Tot timpul nostru petrecut împreună se raporta la activitatea artistică, la drumuri. Când dl Turda m-a căutat pe mine, nu o dată, nu de două ori, atunci avea timp. Aşa era felul lui de-a fi. Am crezut! Am ajuns să nu mai cred în vorbe. Am suferit o traumă! Nicole, de ce nu vrei să vii alături de mine? Îţi va fi bine! L-am întrebat de ce nu e fericit, îi vorbeam cu dvs. Îmi zicea că e singur. M-am agăţat de acel cuvânt. Am tras semnale de alarmă. Trebuie să îţi anulezi personalitatea ca să rămâi lângă un om ca el.

Am refuzat! Nu am mai putut merge! Nu a crezut. A crezut că sunt mofturi. A crezut că sunt o femeie sensibilă, a explotat această latură. A fost o plecare de-o seară. M-am dus la mine acasă. A fost un semnal mai dur. La cafeaua de dimineaţă, am vrut să avem un dialog civilizat, telefonul era omniprezent. Mi se pare imposibil! Mi se pare prea mult!

25 decembrie a fost ziua în care am spus gata. A fost un Ajun în familie. A venit cu căldura de familie, atmosfera aceea perfectă. A doua zi am mers într-o vizită. De la 3 până la şapte a stat numai pe telefon.

Nicoleta Voicu a recunoscut că a umblat în telefonul lui Gheorghe Turda. "De ce am făcut-o? Când intri într-un joc cinstit, stai cu cărţile pe masă. Prin felul lui de a fi, purta telefonul ăla peste tot cu el. Am intrat de multe ori în telefonul lui, când nu era în zonă, am descoperit mesaje de la diverse persoane. Mesaje care ne decuplau pe noi doi. Deraia situaţia. Înclina să creadă ce scria acolo", a spus artista la Teo Show.

Gheorghe Turda a comentat prin telefon despărţirea. "Nu intru în polemică. Poate relaţia noastră se va repara. Ea invocă faptul că folosesc prea mult telefonul. Dar sunt o persoană publică, fără telefon aş fi mort. E geloasă! E geloasă şi gata! Foarte geloasă! Gheorghe Turda încă se ţine bine. Dacă va avea o atitudine normală, s-ar putea să o iert! S-ar putea!", a declarat Turda la Teo Show.

Se va împăca Nicoleta Voicu cu Gheorghe Turda? "Vreau să fiu o prioritate, nu o opţiune! Nu vreau să mai accept compromisuri. M-a căutat el, nu l-am căutat eu. Mi-a spus că e singur, i-am dăruit tot ce am avut. Nu am avut femeie în casă. Am latura asta maternă, protectoare. El poate nu mi-a înţeles oboseala. Femeia calcă, deretică, spală. Trebuie să arăt impecabil când merg undeva cu dl Turda.

N-aş mai merge pe vorbe, aş crede doar faptele. Ar fi bine! Ar fi o şansă doar aşa, să ne împăcăm!", a precizat cântăreaţa de muzică populară la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ricardo, motivul pentru care Adrian i-a cerut inelul înapoi Ralucăi?! Dezvăluire şoc la "Puterea Dragostei": "Te duci prea departe"

De ce e bine să mănânci pepene galben? Beneficii la care nu te aşteptai

Lovitura Guvernului pentru bugetari! Nu vor avea minivacanţă din 24 ianuarie

S-a sinucis la 14 ani din cauza colegilor de şcoală! "Era foarte supărată"

Veste ȘOC despre Florin CĂLINESCU! Este anunțul momentului despre marele prezentator TV

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Schimbări importante la pensii. Milioane de români sunt vizați de cele „patru modificări”

Lovitura Guvernului pentru bugetari! Nu vor avea minivacanţă din 24 ianuarie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies