Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, mărturisiri cutremurătoare: „În buzunarul meu erau doar 50 de lei. Mergeam pe stradă și plângeam”

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a trecut prin momente foarte grele. Cântăreața a făcut mărturisiri cutremurătoare despre problemele financiare pe care le-a avut.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Nicoleta Voicu a ajuns în primele pagini ale presei după ce s-a despărțit cu scandal de marele artist Gheorghe Turda și amândoi au făcut acuzații scandaloase unul la adresa celuilalt, înainte de a se împăca din nou. Deși au oferit o nouă șansă relației lor, ei au pus punct definitiv la scurt timp după.

Nicoleta Voicu a fost criticată de oameni din cauza diferenței de vârstă de 23 de ani dintre ea și Gheorghe Turda. El avea 70 de ani când și-au început relația, iar ea avea doar 47.

„Oamenii mă judecă. Spun că am avut un interes în relația cu domnul Turda, că am vrut să mă relansez! S-a încheiat acest subiect pentru mine. E cel mai dureros capitol din viața mea”, a declarat Nicoleta Voicou, conform Cancan.

Citeste si: Bărbatul în mașina căruia a murit Răzvan Ciobanu a fost condamnat! Judecătorii l-au găsit vinovat

fara descriere

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a trecut prin momente cumplite

Nicoleta Voicu se întreține singură, însă lucrurile nu au fost tot timpul ușoare penrtu ea. În urmă cu două luni, ea a fost la un pas de a intra în depresie.

„Nicoleta Voicu a început să-și câștige bănuțul singură! Au fost multe lucruri dureroase. Eu am pornit când în buzunarul meu erau doar 50 de lei, pe care trebuia să-i împart cu cățelul meu, pe care l-am luat de pe stradă. Trebuia să-i iau și lui de mâncare. Am zis, 25 de lei ție, 25 de lei, mie și om vedea cum vom trece puntea!”, a povestit ea.

Norocul a dat peste ea recent, când a fost solicitată la o cântare.

„Mulțumesc lui Dumnezeu! Recentul câștig al meu, de acum vreo două săptămâni, a fost de 500 de euro. I-am împărțit tot cu cățelul. Mergeam pe stradă și plângeam și, de unde drămuiam 50 de lei, acum aveam huzurul de a împărți cu el 500 de euro. I-am cumpărat conserve, bobițe…”, a spus cântăreața.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate