Nicos de la Puterea Dragostei a scris o melodie despre tatăl său! În videoclip apare și acesta

Nicos, cântărețul de la Puterea Dragostei sezonul 3, are o poveste de viață emoționantă.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere


In articol:

Nicos a povestit încă de la intrarea sa în emisiune că mama l-a părăsit când era mic și a fost crescut doar de tatăl său, de care este foarte apropiat. 

De altfel, Nicos este cântăreț și una din piesele sale a fost dedicată chiar tatălui său, iar în versuri, actualul concurent de la Puterea Dragostei își spune povestea de viață. ”Tată, îți mulțumesc că ai fost lângă mine”, spune tânărul. În videoclip apare, alături de Nicos și tatăl său. 

fara descriere

Citeste si: Primul conflict la Puterea Dragostei. Cristina Dorobanțu l-a pus cu botul pe labe

Citeste si: Cine este Mihai, stripper-ul de la Puterea Dragostei! Are acum un corp bine lucrat, dar cum arăta înainte

Nicos de la Puterea Dragostei a fost la casa de copii

Nicos de la Puterea Dragostei spune în cântecul său că mama sa l-a dat cămin când tatăl său era plecat, probabil referindu-se la faptul că o perioadă a stat la casa de copii, când avea 12 ani.

 

În emisiune, Nicos, care are 23 de ani, a mai spus că a fost căsătorit timp de trei ani.

Nicos, Nicolas Dumitrescu, pe numele real, este cântăreț de muzică rap și consideră că viața este un film, iar el este propriul regizor, dorindu-și ca în această emisiune să-și găsească “subtitrarea”.

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Simina! Declarațiile ”Lupului” aruncă în aer povestea de dragoste a brunetei cu Alex Zănoagă!

fara descriere

Deși considera ca este foarte puternica concurenta, își asigura adversarii ca el este de zece ori mai pregătit și mai motivat decât ei. Nu cauta perfectiunea, este de părere ca viata e foarte frumoasa, însă devine și mai frumoasa când o împarte cu cineva. Spera sa găsească la “Puterea Dragostei” fata alaturi de care isi va petrece viata.

Citeste Cine sunt concurentii Puterea Dragostei sezonul 3

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate