Nicu Gheară s-a declarat învins de pandemie: „Ne revedem când totul va fi posibil”

Nicu Gheară a fost învins de pandemie, fiind nevoit să anuleze un festival de modă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nicu Gheară a fost învins de pandemie, în calitate de fondator și organizator al Bucharest Fashion Week, un festival cu prezentări de modă ce fusese programat la finalul lunii mai. (vezi care e legătura secretă dintre Nicu Ghară și Lavinia Pârva)

Citeste si: Fiul lui Nicu Gheara s-a casatorit! Cei mai cunoscuti nuntasi povestesc ce nu s-a vazut la nunta! Toate imaginile de la evenimentul anului

Citeste si: Lucrurile ascunse din spatele demolării complexului Europa: o moarte suspectă, legături cu mafia și apusul unui imperiu

Citeste si: Ea este creatoarea de modă din Piatra Neamţ care a făcut furori la Milano Fashion Week! "O experienţă frumoasă" FOTO!

Din păcate, pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile fostului fotbalist de la Rapid, care are două reședințe, una de iarnă, în Austria, la Kitzbuhel, unde l-a prins pandemia, și una de vară, în Spania, la Ibiza.

fara descriere

Nicu Gheară s-a declarat învins de pandemie: „Reveniți în forță la iarnă!” 

“Din cauza situației actuale, suntem nevoiți să anulăm festivalul Bucharest Fashion Week din 29-31 mai. Abia așteptăm să reprogramăm tot ce aveam în plan și să ne revedem când totul va fi posibil.”, a postat Nicu Gheară.

„Reveniti in forță la iarnă!”, i-a transmis un amic lui Gheară. Fostul fotbalist a postat și un afiș al evenimentului anulat, în care apare fotomodelul Claudia Neghină.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate