Nicu și Vasile plecaseră din România și munceau într-o pădure din Austria! Au murit amândoi zilele trecute - Anunțul făcut de autorități

Doi tineri români au murit în Austria, într-un accident de muncă într-o pădure

Distribuie pe:

fara descriere

Nicu și Vasile, doi tineri din Maramureș, munceau într-o pădure din Austria, acolo unde tăiau lemne. Cei doi s-au urcat peste lemnele tăiate într-un vagon suspendat peste o prăpastie, dar un cablu s-a rupt, iar cei doi au căzut!

Nicolae Corjuc, în vârstă de 21 de ani, și Vasile Ioan Volosin, în vârstă de 29 ani, din satul Poienile de sub Munte, județul Maramureș, au plecat în Austria să muncească la tăiat de lemne în pădure. Săptămâna trecută, mai exact joi, curățau o zonă forestieră ce fusese grav afectată de o furtună. Se pare că cei doi se urcaseră peste lemnele deja tăiate, într-un vagon suspendat peste o prăpastie, dar un cablu s-a rupt şi cei doi au căzut de la mai mult de 50 de metri înălțime.

Nicu și Vasile plecaseră din România și munceau într-o pădure din Austria! Au murit amândoi zilele trecute - Anunțul făcut de autorități

fara descriere

Autoritățile au fost alertate de urgență, iar 70 de salvamontiști, pompieri și martori au ajuns la locul accidentului. Un elicopter a intervenit de asemenea, însă nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi maramureșeni.

Din primele informații oferite de autoritățile austriece nu se știe încă dacă cei doi au fost aruncați sau ei au fost cei care au sărit, însă polițiștii nu exclud și posibilitatea ca incidentul să se fi produs din cauza vitezei, care era controlată de la sol de un prieten și coleg, tot român, al celor doi bărbați.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate