Vedete

Niculina Ivan, mama lui Giani Kirita, adevarul despre comportamentul lui vulcanic: "Asa e de mic. M-a suparat rau..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Niculina Ivan, mama lui Giani Kirita, adevarul despre comportamentul lui vulcanic: "Asa e de mic. M-a suparat rau..."icon photo
 
Mama lui Giani Kirita a venit pentru prima data intr-un platou de televiziune. Niculina Ivan sustine ca fiul sau este asa inca de mic si ca nu-l poate tempera. Ba mai mult, femeia spune ca Giani seamana cu ea. 
 
"Baiatul meu a fost intotdeauna vulcanic. Seamana cu mine. El spune tot adevarul in fata. Le-a fost mereu alaturi colegilor. Numai ca in seara asta nu a mai vrut sa sustina echipa. Giani mai injura, dar doar atat, el este foarte sufletist. Asta este el. Intotdeauna a fost asa. 
 
 
De mic a fost asa. I-au placut copiii, e un tata extraordinar. Nu a avut niciodata nota scazuta la purtare. Veneau multi copii sa-mi spuna ca Giani i-a batut.
 
Eu pe el nu l-am batut niciodata. Ne-am certat de multe ori. Suntem amandoi tari in gura. M-a suparat rau, dar am considerat ca avea dreptate. Nu-mi place cand il vad la cotet. Vreau sa ramana acolo pana la sfarsit. Eu cred ca rezista", a declarat Niculina Ivan, mama lui Giani Kirita, la WOWbiz. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune