Vedete

Niculina Stoican a ramas fara banii castigati din muzica! Cantareata s-a judecat cu casa de discuri si a pierdut procesul prin care isi cerea drepturile materiale! EXCLUSIV

Niculina Stoican isi lansa albumele prin intermediul unei case de discuri din Targu-Jiu care si-a incetat activitatea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Niculina Stoican a ramas fara banii castigati din muzica! Cantareata s-a judecat cu casa de discuri si a pierdut procesul prin care isi cerea drepturile materiale! EXCLUSIVicon photo

Niculina Stoican a ramas fara banii castigati dupa ce s-a judecat cu cea mai mare casa de productie de muzica populara din Oltenia. Cantareata de muzica populara isi lansa albumele prin intermediul acestei case, care colabora si cu alti artisti precum Constantin Enceanu, Petrica-Mitu Stoian sau Maria Constantin. (vezi ce avere are Niculina Stoican)

Niculina Stoican a ramas fara banii castigati. Nu si-a recuperat sumele de la casa de discuri

In noiembrie 2015, Niculina Stoican a dat in judecata casa de discuri, la Tribunalul Dolj, obiectul procesului fiind „drept de autor si drepturi conexe”, ceea ce inseamna ca artista dorea recuperarea unor sume care i se cuveneau din vanzarea albumelor.

Niculina Stoican a ramas fara banii castigati. Tribunalul a considerat cererea perimata

Niculina Stoican a ramas fara banii castigati din cauza faptului ca respectiva casa de discuri s-a dizolvat in 2013, toata activitatea fiind trecuta pe alta firma. Niculina Stoican s-a judecat, insa, cu vechea firma, iar judecatorii au decis, in 2017, ca cererea ei de recuperare a datoriilor este perimata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune