Niculina Stoican l-a pus la punct pe Cosmin Natanticu, după ce acesta a făcut un roast la adresa oltenilor: ”Când intri în Oltenia, să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci”

Nciulina Stoican a avut câteva lucruri de spus, după roastul lui Cosmin Natanticu despre olteni! Ce replică acidă i-a transmis cântăreața de muzică populară?!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Cosmin Natanticu a făcut un roast la adresa Olteniei, având suficiente replici acide cât să-i pună capac Niculinei Stoican. Cântăreața de muzică populară, o stea a Olteniei, a răbufnit la adresa comediantului, fiind deranjată de vorbele lui Cosmin, multe neadevărate, susține ea. Dialogul dintre cei doi a stârnit mult amuzament, după ce solista a intervenit în roast-ul lui Natanticu. 

Citeste si: De la ce a început scandalul dintre Niculina Stoican și Olguța Berbec? Cele două artiste își dispută în instanță drepturile asupra unei piese! Dezvăluiri exclusive

Cântăreața nu s-a putut abține și a intervenit în momentul comediantului, în timp ce acesta se afla pe scenă. Aflată în primul rând de lângă scenă, lângă alte vedete mari ale României, Niculina Stoican a strigat în gura mare: ”Ieși afară”. Cosmin a încercat să evite puțin străigătele artistei, însă la un moment dat i-a dat replică, în stil haios. Până să-i răspundă interpretei, Niculina a continuat: ”Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!”.

Cosmin Natanticu si Niculina Stoican

Cosmin Natanticu si Niculina Stoican

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Ce reacție a avut Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu i-a dat replică Niculinei Stoican, fără să stea pe gânduri. Comediantul nu s-a putut abține: ”Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc!”.

La sfârșit, Niculina Stoican l-a aplaudat pe Natanticu, însă acesta a mai ținut să-i spună ceva: ”Doamna Niculina, mai am niște glume, dar o să vi le spun doar în particular”.

Citeste si: Niculina Stoican, mesaj emoționant după ce și-a pierdut bunul prieten, pe Mîțu Stoian: ”Viața merge mai departe”

Niculina a reacționat: ”Când intri în Oltenia, să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci”. După ce și-a terminat numărul, Cosmin Natanticu a mărturisit: ”Chiar s-a supărat, că glumele au fost prea acide. Știe și chimie. Asta e, am fost (p)roast-ul ei!”.

Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies