Niculina Stoican Constantin Enceanu

Colaj Niculina Stoican și Constantin Enceanu

Vedete

Niculina Stoican rupe tăcerea despre Constantin Enceanu, după ce acesta a câștigat procesul! Interpreta de muzică populară susține că artistul făcea asta tot timpul! Cum se apără cântărețul: „În legătură cu felul în care m-am comportat”

Niculina Stoican a vorbit fără perdea despre adevăratul motiv pentru care colegul său de breaslă a primit calificativul „bine”. Constantin Enceanu a avut la rândul său o reacție neașteptată.

Constantin Enceanu și Niculina Stoican au ajuns la tribunal, după ce interpretul de muzică populară a mărturisit că nu i s-au recunoscut meritele în cadrul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, instituția pe care o conducea colega sa de breaslă. Ei bine, magistrații i-au oferit câștig de cauză, iar acum Niculina Stoican este bună de plată.

În ciuda deciziei pe care au luat-o judecătorii, cântăreața susține că au fost mai multe motive pentru care Constantin Enceanu nu a primit calificatul dorit și implicit, promovarea, întrucât lipsea de la repetiții și nu avea un comportament adecvat.

Niculina Stoican reacționează după ce Constantin Enceanu a primit câștig de cauză

Procesul dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu a ajuns la final în urma deciziei tribunalului, însă artista dezvăluie acum adevăratele motive pentru care s-a ajuns la această situație. Mai precis, aceasta a precizat că artistul a primit calificatul „bine” pentru că lipsea de la repetiții și nu urma instrucțiunile dirijorului.

Interpreta de muzică populară susține că toți cei din Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” sunt nevoiți să respecte o anumită conduită și reguli bine stabilite, în ciuda a tot ceea ce reprezintă ei pe scenă, în fața fanilor, motiv pentru care nu consideră că

ar fi meritat alt calificativ.

Citește și: „Nu te certa cu măgarii” Niculina Stoican, mesaj cu subînțeles pentru Constantin Enceanu, după ce artistul a câștigat procesul?! Interpreta de muzică populară este bună de plată acum

A primit calificativul “bine” pentru că lipsea de la repetiții, pentru faptul că atunci când dirijorul îi cerea să repete, nu mai venea să repete cum cerea dirijorul, etc. Sunt niște parametri care trebuie analizați vizavi de tine profesional și vizavi de tine și de conduita și de modul în care abordezi activitățile de fiecare zi, dincolo de scenă, în cadrul unei instituții.

Aici se aplică o legislație pe Codul Muncii, pe Ordonanța 21, pe regulamentul intern, pe Codul Fizic, pe contractul colectiv de muncă. Aceste puncte sunt aplicate ca legislație în comportamentul pe care tu îl ai în cadrul unei instituții. Domnul Enceanu s-a apărat spunând că nu a fost îndeplinită procedura, nu că el merita alt calificativ”, a dezvăluit Niculina Stoican, potrivit Cancan.ro

Niculina Stoican

Niculina Stoican

[Sursa foto: Facebook]

Mai mult decât atât, îndrăgita cântăreață a mai adăugat și faptul că acest calificat nu a fost oferit de ea, ci de șeful de secție, așa cum este procedura într-o astfel de instituție.

De asemenea, există mai multe etape pe care trebuie să le parcurgă fiecare angajat, de la evaluarea profesioanală, comportament sau atitudine. Constantin Enceanu a primit calificat maxim din punct de vedere profesional, însă comportamentul, spune Niculina Stoican, i-a scăzut punctajul.

„A primit calificativul bine pentru comportament. Nu i s-a dat calificativul de către mine în calitate de manager. Acest calificativ i s-a dat de către șeful de secție, așa cum este procedura într-o instituție atunci când fiecare angajat este evaluat.

Șeful de secție analizează activitatea angajatului pe parcursul unui an și îi dă un calificativ. Această evaluare se compune din: evaluare profesională, pe latură profesională conform fișei postului și, pe cealaltă latură, vizavi de comportamentul, atitudinea și modul în care procedează în instituție în relația directă cu șeful lui ierarhic superior direct, adică șeful de secție. El a primit acest <<bine>> în fișa de evaluare pentru comportament, nu profesional. El profesional a fost evaluat cu calificativ maxim.”, a
mai adăugat interpreta de muzică populară.

Citește și: „Am câștigat” Constantin Enceanu, învingător în procesul cu Niculina Stoican! Primele declarații ale artistului după ce magistrații i-au dat câștig de cauză: „Am și scăpat de stres”

Cum a reacționat Constantin Enceanu?

În ciuda mărturisirilor pe care le-a făcut Niculina Stoican legate de comportamentul colegului său de breaslă, Constantin Enceanu a preferat să păstreze tăcere. De asemenea, i-a încurajat pe ceilalți artiști să vorbească despre această situație, dacă își doresc acest lucru, întrucât nu ar vrea să ofere o părere subiectivă.

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Oana Roman, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie: ”Se vede clar ca e jeg"- radioimpuls.ro

Mai mult decât atât, interpretul de muzică populară  a precizat că nu vrea să vorbească despre acest subiect. 

Citește și: Niculina Stoican vorbește despre relațiile din ziua de azi! Artista face mărturii sincere: „Nu cred în nimic altceva, doar în Dumnezeu”| EXCLUSIV

„În legătură cu felul în care m-am comportat, cred că ar trebui întrebați colegii mei. Dacă ar fi să vorbesc, ați putea crede că sunt subiectiv. Corect este să fie întrebați colegii mei. În rest, nu doresc să comentez acest subiect”, a fost răspunsul oferit de Constantin Enceanu, potrivit sursei menționante anterior.

Constantin Enceanu

Constantin Enceanu

[Sursa foto: Facebook]