Nicușor Dan, plângere penală din partea PSD! Ce s-a întâmplat la scurt timp, după ce a votat la alegerile locale

Nicușor Dan s-a ales cu plângere penală, la scurt timp după ce a ieșit de la secția de votare.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Nicușor Dan
Nicușor Dan - interviu TV

Nicușor Dan s-a ales cu plângere la Poliție, la un timp destul de scurt după ce a ieșit de la secția de votare. Plângerea a fost depusă din partea partidului PSD, iar motivul principal ar fi declarația pe care Nicușor Dan a făcut-o la ieșirea de la vot.

Nicușor Dan a primit plângere din partea PSD 


In articol:

Candidatul pentru funcția de primar general al Bucureștiului a mers să voteze în această zi pentru alegerile locale. Nicușor Dan s-a prezentat la urne alături de soție și fetița acestuia. Deși atitudinea pe care a avut-o la ieșirea de la urne a fost una destul de pozitivă, candidatul s-a ales cu plângere la Poliție din partea partidului PSD. Astfel, PSD declară faptul că s-a încălcat legislația electorală și cere sancționarea candidatului PNL-USR-PLUS. 

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Nicușor Dan, primele detalii după ce a mers să voteze la alegerile locale

Candidatul din partea PNL-USR-PLUS a transmis un mesaj pe pagina sa persoanlă de Facebook în care vorbește despre alegerile cetățenilor din această zi, alegeri care vot pot schimba cu adevărat soarta Bucureștiului. La secția de votare, Nicușor Dan a venit alături de soția și fiica lui.

„Aștept de mult votul ăsta și am votat cu sete. Am votat să scoatem din primăria Bucureștiului o caracatiță de interese, neamuri, cumetri, nași, fini, prieteni, care au ținut în subdezvoltare orașul ăsta. De asta n-au fost în stare să rezolve apa caldă, darămite poluarea și traficul. Am votat pentru un oraș care are un potențial extraordinar, pentru oameni cinstiți, muncitori și creativi și în zona privată a dovedit că poate tot ce își propune, iar după aceste alegeri sunt convins că tot acest potențial de muncă și creativitate poate fi pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile, familiilor care nu au avut parte de infrastructura școlară de care aveau nevoie, în slujba persoanelor vârstnice care și-au văzut copiii și nepoții plecând din oraș.", a declarat Nicușor Dan.

Sursă Cancan

Urmatorul articol
Citește și:

Două femei s-au bătut la Caraș-Severin, după ce au mers să voteze pentru alegerile locale!

Klaus Iohannis, primele declarații după ce a votat la alegerile locale! "Este o zi foarte importantă astăzi"

Cutremur la Hollywood! Un celebru actor are cancer. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Alegeri locale 2020. LIVE TEXT cu toate informatiile despre scrutinul de astăzi

Votarea a fost oprită în Costinești! Incident fără precedent la o secție de votare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies