Nicușor Dan, surprins în timp ce traversa strada neregulamentar, în brațe cu fiica sa! Reacția autorităților: „Își pune în pericol copilul”

Nicușor Dan și fiica sa

Actualitate

Nicușor Dan, surprins în timp ce traversa strada neregulamentar, în brațe cu fiica sa! Reacția autorităților: „Își pune în pericol copilul”

Recent, Nicușor Dan a fost prins pe picior greșit, căci a traversat strada neregulamentar, în brațe cu fiica lui.

Nu de mult, pe contul de Facebook al Sindicatului Europol a apărut o filmare în care personajul principal era chiar Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. În videoclipul respectiv, edilul Bucureștiului este surprins în timp ce traversa strada neregulamentar, chiar în brațe cu fiica sa, în vârstă de șase ani.

Totodată, reprezentanții Sindicatului Europol au transmis și un mesaj, alături de filmarea respectivă, prin care îi îndemna pe cetățeni să nu procedeze asemenea lui Nicușor Dan, ci să respecte regulile, căci un astfel de gest ar putea pune viața în pericol oricui.

"Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni. Nicușor trece strada prin loc nepermis. Dan își protejează copilul. Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini. Dan își învață copilul să respecte regulile. Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicușor", au scris sindicaliștii Europol.

Declarațiile lui Nicușor Dan, după ce a apărut filmarea pe internet

De asemenea, la scurt timp după ce filmarea s-a viralizat în mediul online, Nicușor Dan a venit și cu o serie de declarații, pe pagina personală de Facebook, acolo unde preciza că gestul să nu a fost unul scuzabil, recunoscând că a greșit.

Motivul pentru care se dublează prețul gigacaloriei pentru București. Nicușor Dan: ”Este o majorare necesară”

Cu toate acestea, tot în respectiva postare a edilului, acesta s-a arătat nemulțumit pentru faptul că a fost filmat, în timp ce își desfășura activitățile din viața privată.

"Zilele trecute am făcut o greșeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil. Totuși, faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese", a transmis Nicușor Dan.

De asemenea, internauții au reacționat imediat la declarațiile lui Nicușor Dan din mediul online, iar unul dintre aceștia a spus, în secțiunea de comentarii, că singura persoană în fața căreia ar trebui să se scuze este fiica sa, având în vedere că i-a pus

viața în pericol prin gestul său, acela de a traversa strada neregulamentar.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: VIDEO "Vă rog să coborâți sau scoateți rampa!". O tânără cu dizabilităţi, umilită de un şofer RAT Craiova. S-a deschis o anchetă- radioimpuls.ro

Citeste si: Nicușor Dan, edilul Capitalei, gafa uriașă pe Facebook! Mesajul care i-a revoltat pe oameni: „Asta e analfabetismul funcțional, folosim cuvinte fără să le înțelegem sensul!”

"Aţi pus în pericol viaţa fiicei dvs, ei trebuie să vă cereţi scuze, nu nouă", a scris un internaut, în secțiunea de comentarii.

Nicușor Dan, surprins în timp ce traversa strada neregulamentar, în brațe cu fiica sa! Reacția autorităților: „Își pune în pericol copilul”

Nicușor Dan

[Sursa foto: Captură Video]