Nicușor Iordan are interzis la mormântul lui Aurelian Preda! ”Duhovnicul de la Dervent e revoltat de ce i-a făcut Anei”

Nicușor Iordan ar avea interzis la mormântul lui Aurelian Preda după ce Ana, fiica lui Preda, i-a povestit duhovnicului ei că Iordan a abuzat-o pe vrema când era minoră.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Nicușor Iordan nu mai are ce căuta la Mânăstirea Dervent, acolo unde se află mormântul lui Aurelian Presa. Asta susține Meri Stipo, nașa fiicei lui Preda. Aceasta a povestit într-o emisiune de televiziune că Anamaria Preda i-a mărturisit duhovnivului ei, călugăr la Dervent, că Iordan a abuzat de ea.

fara descriere

”Duhovnicul Anei de la Dervent este revoltat de ceea ce i s-a întâmplat Anei. E revoltat de ce i s-a făcut Anei de acest Iordan! Duhovnicul ei i-a interzis acestuia să mai pună piciorul la Dervent”, a povestit Meri Stipo la o emisiune de televiziune.

Citeste si: Secretul din cruciulița lui Aurelian Preda purtată de Nicușor Iordan! ”Are un lăcaș unde ține fire din părul lui Aurelian”

Citeste si: Anamaria Preda, prima apariție în direct după scandalul sexual cu Nicușor Iordan! Cum a răspuns fiica lui Aurelian Preda când a fost întrebată dacă s-a lăsat de muzică

Citeste si: Ce spunea Anamaria după moartea lui Aurelian Preda: ”După tati, Nicușor Iordan înseamnă tot”! Acum, fata îl acuză pe cântăreț de abuz sexual

Nicușor Iordan s-a dus totuși la mormânt

fara descriere

Nicușor Iordan a ”încălcat” însă embargoul pus de duhovnicul Anamariei și a mers la Dervent în ziua în care s-au împlinit 3 ani de la moartea lui Aurelian Preda. Iordan a venit singur la mormântul prietenului său, lucru care se vede și din fotografiile pe care și le-a făcut lângă locul de veci al acestuia. Interpretul nu a venit însă la parastasul lui Preda organizat de familie, el nefiind invitat de Anamaria.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate