Nicușor Iordan are interzis la mormântul lui Aurelian Preda! ”Duhovnicul de la Dervent e revoltat de ce i-a făcut Anei”

Nicușor Iordan ar avea interzis la mormântul lui Aurelian Preda după ce Ana, fiica lui Preda, i-a povestit duhovnicului ei că Iordan a abuzat-o pe vrema când era minoră.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Nicușor Iordan nu mai are ce căuta la Mânăstirea Dervent, acolo unde se află mormântul lui Aurelian Presa. Asta susține Meri Stipo, nașa fiicei lui Preda. Aceasta a povestit într-o emisiune de televiziune că Anamaria Preda i-a mărturisit duhovnivului ei, călugăr la Dervent, că Iordan a abuzat de ea.

fara descriere

”Duhovnicul Anei de la Dervent este revoltat de ceea ce i s-a întâmplat Anei. E revoltat de ce i s-a făcut Anei de acest Iordan! Duhovnicul ei i-a interzis acestuia să mai pună piciorul la Dervent”, a povestit Meri Stipo la o emisiune de televiziune.

Citeste si: Secretul din cruciulița lui Aurelian Preda purtată de Nicușor Iordan! ”Are un lăcaș unde ține fire din părul lui Aurelian”

Citeste si: Anamaria Preda, prima apariție în direct după scandalul sexual cu Nicușor Iordan! Cum a răspuns fiica lui Aurelian Preda când a fost întrebată dacă s-a lăsat de muzică

Citeste si: Ce spunea Anamaria după moartea lui Aurelian Preda: ”După tati, Nicușor Iordan înseamnă tot”! Acum, fata îl acuză pe cântăreț de abuz sexual

Nicușor Iordan s-a dus totuși la mormânt

fara descriere

Nicușor Iordan a ”încălcat” însă embargoul pus de duhovnicul Anamariei și a mers la Dervent în ziua în care s-au împlinit 3 ani de la moartea lui Aurelian Preda. Iordan a venit singur la mormântul prietenului său, lucru care se vede și din fotografiile pe care și le-a făcut lângă locul de veci al acestuia. Interpretul nu a venit însă la parastasul lui Preda organizat de familie, el nefiind invitat de Anamaria.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate