Vedete

Nicuşor Stan, cel mai bine îmbrăcat bărbat de la Gala Performatei şi Excelenţei 2018! A eclipsat multe dintre vedetele serii

Omul de afaceri a purtat o ţinută specială

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Aseară, la Gala Performatei şi Excelenţei 2018, eveniment la care se premiază valorile din sport, televiziune, muzică, campanii sociale şi media, Nicuşor Stan s-a numărat printre vedetele care au urcat pe scenă! (intra sa vezi ce gest a facut Mihaela Borcea dupa nunta fostului ei sot)

 

 

 

 

Adela Diaconu, gazda serii, i-a înmânat distincţia pentru “omul de afaceri al anului” în cadrul oficial de la Ambasad’Or, în faţa unor vedete de prim-plan din România!
 

Nicuşor Stan a dat lovitură la Gală Performatei şi Excelenţei 2018! Reprezentantele Evei l-au votat cel mai interesant barbat de la eveniment

Personalitate publică de necontestat, premiat în cadrul galei pentru cel mai bun proiect în real estate, Nicuşor Stan a captat atenţia tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente la faţa locului, deturnandu-l într-o veritabilă sesiune foto la presiunea admiratoarelor.
 

Nicuşor Stan le-a fermecat pe reprezentante Evei cu prezenţa lui impecabilă, demnă de un top al celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din show business-ul autohton. Mai mult, în ciuda faptului că este şi tatăl a trei copii adolescenţi, putem spune că afaceristul Nicuşor Stan este în continuare si un bărbat extrem de sexy, cu priză la doamne şi domnişoare. Drept dovada, asa cum spuneam, el a fost si in centrul atentiei aproape toata seara.
 

Galerie foto  Urmatorul articol