Nidia Moculescu a slăbit 10 kilograme în două luni! Ce dietă a urmat ea: „Important este să renunți la...”

Nidia Molculescu a ținut o dietă care a ajutat-o să slăbească 10 kilograme în doar două luni. Ce schimbări a făcut în viața ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Nidia, fiica lui Horia Moculescu, ajunsese la un moment dat să cântărească doar 45 de kilograme la înălțimea de 1,70 cm. Disperată că era prea slabă, ea a urmat un tratament medicamentos recomandat de care a auzit de la una dintre prietenele ei, dar rezultatee nu au fost cele sperate. În loc să ajungă la greutatea dorită și să rămână așța, ea nu s-a mai putut opri din a lua în greutate. Pentru a ajunge la silueta ideală, ea s-a apucat de sală și urmează o dietă.

fara descriere

Citeste si: În timp ce făcea sex cu iubita lui, medicul și-a dat seama de un lucru! A ucis-o pe loc și a făcut mâncare din cadavrul ei! Detalii șocante

Citeste si: Florin Salam a fost implicat în scandalul dintre Nuțu Cămătaru și interlopul Mircea Nebunu! Prima declarație a manelistului: „Ei să-și regleze conturile”

Cum ce dietă a slaăbit Nidia Moculescu

Nidia Moculescu a povestit cum a reușit să slăbească.

„Merg de trei ori pe săptămână la sală. Am slăbit 10 kilograme în două luni cu ajutorul unei diete și a unor exerciții. Dacă vrei să slăbești este foarte important să nu sari peste mese și să nu te înfometezi. Trebuie să mănânci de trei ori pe zi și să ai două gustări. Important este să renunți complet la zahăr. Folosește ștevie, bea apă, nu sucuri, nu ceaiuri, apă și dacă îți este poftă de paste, de exemplu, ia exemplul italienilor, care mănâncă numai făinoase și sunt slabi, pentru că folosesc numai «grano duro» (grâu dur – n.r.).

fara descriere

În loc de dulciuri, consumă fructe și dacă trebuie neapărat să mănânci ceva dulce, alege alimente fără zahăr. Nu cred în această frică de gluten. Există intoleranță la lactoză, dar la gluten, nu am auzit pe nimeni spunând că îi ies bube dacă mănâncă o baghetă. Pâine integrală, două felii pe zi și sunt suficiente. Și așa slăbești până nu mai vrei”, a povestit Nidia pentru Click.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate