Nidia Moculescu munceste pe branci pentru a se intretine! Nici de 1 decembrie nu a zis pas si a cantat pana in zorii zilei

Fiica Marianei si a lui Horia Moculescu nu-si mai incape in piele de fericire, deoarece e independenta si nu mai da nimanui socoteala pentru ceea ce face! De ceva timp, Nidia canta intr-un club din Capitala, de unde scoate bani frumosi.

Distribuie pe:

fara descriereNidia Moculescu si-a schimbat recent look-ulAsa s-a intamplat si de 1 decembrie! Frumoasa artista a sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei prin munca. “Imi place mult ceea ce fac si nu conteaza ziua in care trebuie sa fiu pe scena. Asta e meseria mea, o iubesc si asa ma simt cel mai bine”, a declarat Nidia pentru WOWbiz.ro.

Cu ocazia acestei zile, cantareata si-a vizitat familia, marturisind ca rareori se intampla sa stea cu rudele ei. “Am fost la ai mei, la tata, la mama. Nu mai avem timp de nimic. Fiecare are un program si greu reusim sa ne vedem. Cred insa ca macar in zilele de sarbatoare sa fim alaturi unii de ceilalti”, a mai spus Nidia.

fara descriereNidia Moculescu, alaturi de tatal ei, compozitorul Horia Moculescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate