Nimeni nu se astepta ca Brenciu sa cante tocmai asta! Uite in ce proiect s-a implicat artistul!

De cand a devenit tatic, Brenciu a devenit un cu totul alt om.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereVenirea pe lume a fiicei sale, Mina, l-a determinat pe artist sa isi doreasca sa se implice intr-un proiect interesant, destinat copiilor, coordonat de iubita lui Bittman, Liliana Stefan, Cutiuta Muzicala.

"M-am tot întrebat care este calea cea mai rapidă metodă prin care poţi adormi un copil. Fără îndoială muzica este cea mai bună modalitate! Prin intermediul Cutiuţei Muzicale, părinţii au la dispoziţie jumătate din formula secretă de adormit copiii. Eu vin cu cealata jumătate. Ei trebuie doar să îi legene pe cei mici şi să pună cd-ul pe repeat! Sper că toată lumea să se bucure de acesta producţie, atât cei care au un an, întocmai ca fiica mea, dar şi cei care anul ăsta au împlinit 83 de primăveri, precum venerabilul meu tată!”, a declarat Horia Brenciu pentru PRO TV Magazin.

“De la volumul 10, copiii şi părinţii trebuie să se aştepte la multă veselie, distracţie, surprize muzicale şi oameni pricepuţi în a face spectacol, pentru că lucrăm cu vedete-parinti foarte talentaţi. În rest, am încercat să păstrăm aceleaşi standarde şi suntem atenţi la toate detaliile, de la înregistrări până la grafică”, a spus Liliana Stefan.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate