Nimeni nu se mai astepta la asta! Si mama lui Beyonce a depus plangere la politie impotriva Narcisei! WOWbiz.ro a aflat ce randuri a scris femeia in fata anchetatorilor si ce acuzatii ii aduce fostei concubine a manelistului

Narcisa primeste lovitura dupa lovitura! Daca spera in minunea ca Beyonce sa o ierte, lucrurile au luat o traiectorie si mai periculoasa pentru femeie! Mama Madalinei a facut si ea o plangere la Politia Ilfov, iar acest lucru va cantari serios la dosar.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBeyonce si-a luat si mama la declaratiiBeyonce face orice pentru a-si infunda rivala in puscarie! Tanara iubita a lui Guta are si aliati, iar acestia sunt extrem de credibili in fata judecatorilor.

fara descriereNarcisa, tot mai aproape de sentinte dureAstfel, surse judiciare sustin ca la Politia Ilfov a depus o plangere si mama Madalinei, care a acuzat-o pe Narcisa de agresiune si furt. “Scandalul dintre Beyonce si fosta concubina a lui Guta a ajuns la cote inimaginabile! In el, a fost implicata si doamna Elena Colfescu, care a relatat in fata anchetatorilor cu lux de amanunte ce s-a intamplat in acea noapte in casa manelistului. Femeia a povestit cum a fost umilita fiica ei, pusa in genunchi si scoasa pe geam, iar in cazul ei cum a fost pusa la zid de Narcisa si complicii ei! Mai mult, femeia spune ca Narcisa i-ar fi furat si ei bunuri, constand in bijuterii si bani, ceea ce o incadreaza la infractiunea de talharie”, au spus persoane din dosar.

In plus, exact ca si in cazul lui Beyonce este foarte posibil ca, in situatia in care procurorii o vor cita in calitate de martor la dosar, Elena Colfescu sa vina sa dea declaratii impotriva Narcisei, ceea ce ar conta foarte mult in decizia judecatorilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate