NIMENI nu ştia ASTA despre Carmen de la Sălciua! Este INCREDIBIL ce poate face artista în doar 15 minute! Secretul a fost dezvăluit

Carmen de la Sălciua a devenit în ultima vreme una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Bruneta are un real succes, reusind sa stranga in timp real milioane de vizualizari la fiecare piesa pe care o lanseaza, însă puţini sunt cei care ştiu un detaliu inedit despre cariera artistei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Cea mai sexy artista din muzica populara si de petrecere, care are eveniment după eveniment, reuşind să-i încânte pe oameni cu vocea şi melodiile ei, iar putini sunt cei care stiu ca, Carmen de la Sălciua îşi compune singură versurile si muzica pieselor pe care le canta si asta doar in 15 minute, dupa cum a declarat chiar indragita artista. Creează versuri superbe si reuseste de fiecare data sa ajunga la inimile celor care ii asculta muzica. Cea mai recenta piesa lansata de artista, “Coboară Doamne pe Pământ”, a fost scrisa si compusa in doar 15 minute, si se bucura de un real succes. Lansata in urma cu 2 saptamani, piesa are deja aproape 4 milioane de vizualizari si se afla pe locul 5 in Trending. 
 
“Povestea piesei e realitatea zilelor noastre pe care din păcate o întâlnim în fiecare zi, peste tot! Mi-a luat 15 minute sa compun piesa “Coboară Doamne pe Pământ”! O dedic celor care au suflet şi care nu uită că viaţa nu înseamnă doar bucurie şi momente frumoase! Viaţa noastră sau a celor din jur poate să fie şi aşa şi cred că noi oamenii ar trebui să fim atât de uniţi în momente critice. Cei care ascultă melodia asta simt exact ce simt şi eu, sunt sigură de asta căci sufletele bune se atrag! Vă doresc linişte în suflete!”, a declarat Carmen de la Sălciua.
 
fara descriere
 
Drumul către succes... presărat cu greutăţi
 
Drumul spre succes nu a fost deloc unul uşor pentru Carmen de la Salciua, iar cei care au încurajat-o să-şi urmeze visul au fost foarte puţini. Astăzi, însă, a reuşit să ajungă unde şi-a dorit şi să fie una dintre cele mai iubite artiste din muzica populară şi de petrecere! Carmen provine dintr-o familie modesta. A facut sacrificii mari pentru a urma liceu de Muzica din Alba Iulia. Chiar dacă i-a fost greu nu a renunţat, din contră s-a ambiţionat şi a învăţat mai mult! Iar, dupa nopti nedormite, multa munca si chin, scena s-a aprins si pentru ea! Carmen Racolta a devenit Carmen de la Salciua! Acum nu mai este o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume.
 
Carmen de la Salciua si-a deschis sufletul si a vorbit despre drumul ei către succes. "Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa incat nimeni nu îmi putea lua visul asta... nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi ma luptam sa fiu printre cei mai buni. Dupa terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea! Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care ma iubeşte şi ma asculta!", a declarat Carmen de la Salciua pentru HeyNews.ro.
 
fara descriere
 
Carmen recunoaste ca i-a fost greu sa ajunga artista care este astazi, insa este mandra ca nu a facut niciun compromis pentru succes. "A fost greu! Nu am facut niciodată compromisuri... De asta ma bucur cel mai mult in viaţa, ca sunt un om demn, ca indiferent de situaţia mea de la începuturi, nu am alunecat pe panta asta care in general urmăreşte orice artist mai ales sexul feminin! Singurul compromis au fost nopţile nedormite, însă ele m-au făcut ceea ce sunt! Toată munca din nopţile astea, mi-au adus multe satisfacţii! Aaaa... mai e şi faptul ca am plecat de acasa de foarte tânăra, am lăsat in urma familia doar ca sa îmi urmez visul, dar ei au rămas acolo şi m-au susţinut! Îmi e greu ca totuşi e o separare, mulţi copiii nu sunt pregătiţi sa o facă sau cel puţin nu la o vârsta atât de frageda!", a mai declarat artista.
 
Artista a mostenit talentul muzical de la tatal ei. "Pasiunea pentru muzică vine de la părinţii mei, mai ales de la tata, deoarece el are studii în acest domeniu, a cantat şi i-a placut foarte mult acest lucru. El a fost muzicant, solist vocal, a castigat nenumeroase premii, a participat la "Cantarea Romaniei", unul dintre cele mai importante concursuri de pe vremea lui", a mai spus Carmen de la Salciua pentru sursa citata. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate