Nimeni nu vrea sa aiba o relatie cu ei! Uite care sunt barbatii evitati de majoritatea femeilor!

Anumite studii ale psihologilor orientali ne descopera cateva tipuri de barbati, cu care femeile n-ar dori sa se intalneasca niciodata.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePotrivit Times of India, vom trece pe lista cateva tipologii de barbati pe care o femeie ar fi de dorit sa-i evite.

Imprevizibilul

E tipul de barbat care manifesta o schimbare drastica in starea de spirit. Daca intr-un moment e foarte afectuos si iubitor, imediat dupa aceea va manifesta o raceala si o indiferenta inexplicabila. Schimbarile bruste de dispozitie il aduc in postura tipului extrem de ciudat, cu care e dificil sa convietuiesti.

Egoistul

Mergi cu el la un restaurant si vei afla multe. Va fi destul de dragut sa te lase sa verifici meniul, insa in final el va fi cel care alege ce sa consumati.

Pana si o conversatie la banalul telefon va incepe cu ce zi a avut si se va finaliza cu obiectivele din viata lui.

Daca cumva te gandesti sa alegi ca destinatie o statiune cu plaja in concediul anual, se va termina prin a merge in desert, doar pentru ca el vrea o plimbare cu camila. E tipul egoist, iar daca vrei sa fii nefericita pentru tot restul vietii, stai cu el.

Imaturul

Acest tip de barbat nu a crescut suficient, e asa de ancorat in zilele copilariei, incat te va confunda mereu cu mama lui.

Daca esti dispusa sa-l legi la sireturi, sa-i alegi hainele zi de zi, sa-i gatesti si sa-l hranesti, pe scurt sa-i faci toate treburile, poti ramane linistita langa un astfel de barbat.

Aventurierul libidinos

E in stare sa flirteze cu fiecare femeie de pe planeta - receptionera, chelnerita, femeia care vine sa ia gunoiul, straina de la piata si chiar cu cea mai buna prietena a ta.

Istoria sa te poate face sa te simti neconfortabil si fii convinsa ca e genul care nu va fi serios cu nimeni. Evita acest om, care cauta sex, sex si doar sex, daca nu vrei alaturi pe cineva care sa se joace cu sentimentele tale.


Citeste mai multe aici!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate