Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidențiale, a fost găsit! Unde se afla, după ce a plecat de la hotel și nu s-a mai întors

Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidențiale, a dispărut miercuri. Aseara, a fost găsit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ninel Peia, unul dintre candidații la alegerile prezidențiale, a fost dat dispărut după ce nu s-a mai întors la hotel. Miercuri, Ninel Peia a participat la o întâlnire electorală, iar seara a dispărut și de atunci nu se mai știa nimic de el. Serviciul de Protecție și Pază a sesizat dispariția lui Ninel Peia la IPJ Cluj și s-au efectuat mai multe cercetări.

Din fericire, nu se întâmplase nimic grav. Joi seara, candidatul la alegerile prezidențiale Ninel Peia a fost găsit.

”A fost găsit la Mănăstirea Putna, unde a spus că a mers să se roage”, au declarat surse din anchetă. Poliția Cluj a pecizat că Ninel Peia era cazat în mănăstire și nu a fost victima niciunei infracțiuni. „Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, spun polițiștii, conform mediafax.ro.

Citeste si: Cristina Ich a făcut o criză depresivă în maternitate. Medicii au izolat-o de bebeluș: „Despre ce s-a întâmplat în spital...”

Citeste si: Investiție de peste 20 de milioane de euro în sănătate! Spitalul Universitar din București va avea cel mai modern centru de radioterapie

Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidențiale, fusese dat dispărut de SPP

„În această după-amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate