Stiri

Ninsorile fac primele victime în România! Accident grav pe DN2 şi 28 de intervenţii în Capitală

Vremea rea a început să le pună piedici oamenilor. Un accident a avut loc pe DN2, iar în Capitală au avut loc 28 de intervenţii de duminică seara până luni, la 7 dimineaţa.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este cod galben de vreme rea în România. În doar 24 de ore, mai multe incidente au avut loc, care s-au lăsat cu victime. Un accident a avut loc pe DN2, pe zona Buzău - Râmnicu Sărat. Trei persoane au fost rănite în această dimineaţă, după ce şoferul unui microbuz a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-o movilă de pământ. În microbuz se aflau 13 persoane.

De asemenea, de duminică seara până luni la 7 dimineaţa au avut loc 28 de intervenţii în Capitală, după ce a nins toată noaptea. Conform hotnews.ro, echipajele ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit în tot acest timp. Mai mulţi copaci au căzut din cauza vântului şi ninsorii, unii provocând pagube maşinilor.

„În perioada 18.11.2018, ora 22.00 - 19.11.2018, ora 07.00, pe durata atenţionării Cod Galben de precipitaţii moderate cantitativ - ninsori, apoi lapoviţă şi ploaie, s-a actionat pentru gestionarea a 28 de evenimente generate de fenomenele meteo, în special caderi ale copacilor pe carosabil sau autoturisme (19 autoturisme avariate)”, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Galerie foto  Urmatorul articol