Noi detalii despre cadavrele gasite in fabrica de ciment din Bucuresti. Muncitorii, filmati cu cateva ore inainte sa moara

Anchetatorii incearca sa afle ce s-a intamplat la fabrica de ciment din Bucuresti unde au fost gasiti morti doi barbati.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Paznicii au fost descoperiti morti la o distanta de doar cativa metri unul de celalalt. Ei ar fi decedat in noaptea de duminica spre luni, sustin criminalistii citati de jurnalistii de la libertatea.ro.

„Luăm în calcul absolut orice. Nu s-au încăierat, nu a fost o luptă. Cel mai probabil vorbim de crime. Se fac audieri ale tuturor celor care s-au aflat în societatea comercială în ultimele 24 de ore”, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Ofiterii de la Serviciul Omoruri din Politia Capitalei vizioneaza imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in complex. Se pare ca pe inregistrari exista inclusiv imagini cu cei doi paznici, cu cateva ore inainte sa moara.

„Există şi imagini la care ne uităm pentru a căuta indicii. Luăm în calcul toate variantele, nu excludem nimic”, au precizat sursele Libertatea.

Anchetatorii iau in calcul si ipoteza ca in fabrica de ciment sa se fi folosit substante toxice, din cauza carora ar fi murit cei doi angajati.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate