WOW

Noi detalii despre cadavrele gasite in fabrica de ciment din Bucuresti. Muncitorii, filmati cu cateva ore inainte sa moara

Anchetatorii incearca sa afle ce s-a intamplat la fabrica de ciment din Bucuresti unde au fost gasiti morti doi barbati.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Noi detalii despre cadavrele gasite in fabrica de ciment din Bucuresti. Muncitorii, filmati cu cateva ore inainte sa moara

Paznicii au fost descoperiti morti la o distanta de doar cativa metri unul de celalalt. Ei ar fi decedat in noaptea de duminica spre luni, sustin criminalistii citati de jurnalistii de la libertatea.ro.

„Luăm în calcul absolut orice. Nu s-au încăierat, nu a fost o luptă. Cel mai probabil vorbim de crime. Se fac audieri ale tuturor celor care s-au aflat în societatea comercială în ultimele 24 de ore”, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Ofiterii de la Serviciul Omoruri din Politia Capitalei vizioneaza imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in complex. Se pare ca pe inregistrari exista inclusiv imagini cu cei doi paznici, cu cateva ore inainte sa moara.

„Există şi imagini la care ne uităm pentru a căuta indicii. Luăm în calcul toate variantele, nu excludem nimic”, au precizat sursele Libertatea.

Anchetatorii iau in calcul si ipoteza ca in fabrica de ciment sa se fi folosit substante toxice, din cauza carora ar fi murit cei doi angajati.

Adevărul surprinzator despre problemele de sănătate ale lui Borcea! De ce şi-a făcut omul de afaceri analizele la cap! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fostul Biancăi Draguşanu a ieşit la agăţat! Tristan Tate s-a dat în stambă în club, dar tot a... rataticon photo

Vedete

Fostul Biancăi Draguşanu a ieşit la agăţat! Tristan Tate s-a dat în stambă în club, dar tot a... ratat

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, pare că, în sfârşit, şi-a revenit după despărţirea de vedeta TV şi a revenit la vechile sale obiceiuriŞ cheltuirea banilor în speranţa că vreo domnişoară care speră să dea lovitura va ”pica”...

Titlu secțiune