Noi detalii despre calea ferată Gara de Nord-Otopeni! Anunțul făcut de Ministrul Transporturilor

După ce ieri a fost deschis metroul din Drumul Taberei, un nou proiect este pe cale de a fi inaugurat.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Tren Gara de nord- Otopeni
Linie de tren Gara de nord-Otopeni

După ce ieri a fost deschis metroul din Drumul Taberei, un alt proiect important este pe cale să fie inaugurat. Anuțul a fost făcut de Ministrul Transporturilor despre noul plan. Când vor putea călători primii călători pe ruta Gara de Nord-Otopeni?

Citeste si: Iulia Albu s-a urcat la volan, după ce a consumat băuturi alcoolice! Ipostaza șocantă în care a fost surprinsă vedeta

Citeste si: Se închid restaurantele și cafenelele în acest județ! Numărul de cazuri de COVID-19 este în creștere

Citeste si: Scandal monstru la Ferma! Mihaela Rădulescu, replici acide la adresa Vivianei Sposub!

Calea ferată Gara de Nord-Otopeni

Noul proiect luat în vizor de către Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, este dezbătut în această perioadă. După ce ieri a fost inaugurat metroul din Drumul Taberei, de data aceasta, Lucian Bode vorbește despre calea ferată pe ruta Gara de Nord-Otopeni. 

"Eu am fost astăzi într-o probă-test, într-o verificare pentru tot ceea ce credem noi că se va întâmpla undeva la sfârşitul lunii octombrie, când vom finaliza cei 8 kilometri de linie dublă. De la Gara de Nord până la Otopeni sunt 19,5 kilometri. Pe 8 kilometri între Mogoşoaia şi Baloteşti se modernizează linia, vom avea linie dublă. Se construieşte acel tronson de 3 kilometri, pasarela peste DN1, nou, de la zero", a declarat ministrul Transporturilor.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Tren Gara de nord- Otopeni
Lucrări cale ferată

De asemenea, Lucian Bode a mai adăugat faptul că începând cu data de 12 decembrie este posibil ca noua rută să fie pusă în folosință. Ministrul Transporturilor mai susține că deplasarea pe această rută va fi extrem de facilă pentru turiști. 

”Noi credem că o dată cu noul Mers al Trenurilor, 12 decembrie, din acel moment, de la Gara de Nord la Otopeni, sau de la Otopeni la Gara de Nord vom parcurge cei 19,5 kilometri în 15-17 minute", a mai spus ministrul Transporturilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO | O tânără a fost agresată în plină stradă de un youtuber pe nume Arman Abbasi! Minora a filmat totul, iar imaginile au ajuns virale!

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 16 septembrie. Vezi prima parte a emisiunii online!

Puterea Dragostei 16 septembrie, ediție incendiară: o altă emisie marcată de o bătaie care îl are protagonist pe Akebono

Două clanuri rivale s-au războit pe o stradă din Timiș. Răfuială dintre familii i-a băgat pe trei tineri în spital

Sora fetiței bătute cu bestialitate de mamă face dezvăluiri șocante: ”Era o satisfacție pentru ele”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies