Noi detalii despre starea de sănătate a Oanei Roman. Vedeta a făcut patru teste COVID-19: "În continuare tușesc..."

Fiica lui Petre Roman se confruntă cu probleme de sănătate.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Oana Roman și-a anunțat urmăritorii că nu se simte prea bine și stă la pat. Deși inițial a crezut că este vorba despre o viroză, vedeta a dezvăluit ulterior că și-a făcut patru teste COVID-19, pentru a exclude posibilitatea unei infecții cu noul coronavirus.

Citeste si: Oana Roman, anunț îngrijorător pe rețelele de socializare: "Mă simt foarte rău, stau la pat"

Oana Roman: "În continuare tușesc și îmi curge nasul"

Oana Roman pare să se confrunte în continuare cu simptome specifice COVID-19, chiar dacă toate testele pe care le-a făcut au ieșit negative. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că se simte puțin mai bine, însă nu poate scăpa de tuse.

Oana Roman s-a testat pentru COVID-19, însă rezultatul a fost negativ

Oana Roman a făcut 4 teste COVID-19

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Pentru a fi sigură că nu s-a infectat cu noul coronavirus, vedeta a mers la o clinică particulară, ca să afle un rezultat concret: "Mă simt un pic mai bine decât ieri, dragilor. În continuare tușesc, îmi curge nausl, îl am înfundat.

(...) Am făcut patru teste Covid-19, toate sunt negative, însă vreau să fac un test PCR, ca să mă liniștesc.", a povestit Oana Roman, pe contul ei personal de Instagram.

Oana Roman are încă simptome specifice COVID-19

Oana Roman

[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman este vaccinată cu a treia doză

Pandemia din România a făcut-o pe Oana Roman să fie atentă la starea ei de sănătate. Pentru a preveni din timp o infecție cu COVID-19, partenera lui Marius Elisei s-a vaccinat inclusiv cu a treia doză.

Citeste si: Oana Roman s-a vaccinat cu a treia doză, împotriva COVID-19. Primele declarații făcute de vedetă: "Eu nu am avut niciun fel de..."

La acel moment, vedeta a declarat că nu a suferit nicio reacție adversă, ci doar a avut o ușoară durere de mână, în locul în care i-a fost injectat serul: "Am primit foarte multe mesaje în care sunt întrebată cum mă simt după doza a treia de vaccin.

Eu nu am avut nicun fel de simptome, absolut nimic, doar o durere locală în locul în care mi s-a făcut vaccinul. Mă doare puțin mâna, în rest, nici febră, nici frisoane, dar nici stare de oboseală.", spunea Oana Roman imediat după vaccin, pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies