Noi detalii ies la iveală, după ce Alex Bodi și Daria Radionova au negat că ar fi fost mai mult decât prieteni! „Au fost două dăți în care…”

Alex Bodi și Daria Radionova neagă vehement informațiile conform cărora afaceristul s-ar fi cuplat cu ea în timpul scandalurilor cu Bianca Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Frumoasa blondină și fostul ei soț s-au despărțit de mai multe ori înainte de a deveni soț și soție în luna august a anului 2019. Chiar și după ce s-au căsătorit au fost protagoniștii mai mult scandaluri publice, iar frumoasa blondină a vrut să pună punct căsniciei la doar o lună după căsătorie, după o ceartă în luna de miere. A mai urmat o tentativă de divorț în decembrie 2019, dar și atunci cei doi protagoniși au rămas împreună și au încercat să-și rezolve problemele de cuplu.

În martie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, după doar șapte luni de mariaj. După semnarea actelor, au ținut primele pagini ale presei cu dezvăluiri care mai de care mai scandaloase și și-au adus acuzații grave unul altuia. Se pare, însă, că după aproape două săptămâni de certuri, cei doi foști soți au reșit să ajungă la un acord comun, La sfârșitul lunii martie, Alex Bodi s-a întors în România, iar Bianca Drăgușanu s-a mutat în casa lui, semn că relația lor este din nou pe drumul cel bun.

Citeste si: Bianca Drăgușanu scoate bani din buzunar pentru împăcarea cu Alex Bodi! Ce sumă va plăti vedeta și unde vor ajunge banii?

fara descriere

Ce spun cunoscuții despre Alex Bodi și Daria Radionova

După ce BInaca Drăgușanu a spus că Daria Radionova ar fi fost amanta lui Alex Bodi, amândoi au negat vehement, spunând că s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și că între ei nu este nimic mai mult decâ o prietenie. Cunoscuții spun, însă, altceva.

fara descriere

„Alex s-a văzut de două ori cu Daria, au fost două dăți în care s-au întâlnit și a fost ceva mai mult decât o prietenie între ei, știți ce zic… S-a întâmplat în Monaco! Practic, Alex a înșelat-o pe Bianca, acesta este și unul dintre motivele pentru care ea a divorțat, nu mai suporta.

Alex Bodi a demonstrat încă o dată că nu poate să trăiască fără Bianca și s-a întors cu coada între picioare la ea, acum. S-au împăcat și se înțeleg bine, unde mai punem la socoteală faptul că acesta i-a făcut câteva promisiuni”, a declarat un cunoscut al cuplului pentru Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate