Noi detalii în cazul Caracal. Avocata familiei Melencu a dezvăluit că unul dintre procurorii care au condus cazul și Gheorghe Dincă se cunoșteau dinainte: "Procurorii au falsificat probele"

Carmen Obârșanu, avocata familiei Luizei Melencu, a făcut declarații privind o nouă audiere a martorilor în cazul Caracal, care a avut loc la Tribunalul Olt.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Gheoghe Dincă a fost pus din nou față în față cu părinții celor două fete pe care le-a ucis. Un nou termen a avut loc în dosarul Caracal și alte detalii surprinzătoare au ieșit la suprafață.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Luizei Melencu, a dat câteva detalii referitoare la cum s-a desfășurat ultima audiere a martorilor, la Tribunalul Olt.

Citeste si: Gheorghe Dincă NU recunoaște stenogramele! Monstrul din Caracal se joacă iar cu nervii anchetatorilor! ”Erau oase de...” EXCLUSIV

Gheorghe Dincă și unul dintre procurorii care au condus cazul se cunoșteau dinainte

La cea mai recentă audiere a martorilor în dosarul Caracal a fost chemat și unul dintre apropiații lui Gheorghe Dincă, cunoscut ca și "Firică", care a recunoscut, după spusele avocatei Obârșanu, că procurorul Ovidiu Popescu, unul dintre cei care au condus cazul, și monstrul din Caracal se cunoșteau dinainte, chiar de la nunta fiului său: "La termenul acesta a recunoscut Firică faptul că la nunta fiului au fost Dincă și procurorul Popescu, invitați de onoare.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Pe de altă parte, am arătat că procurorii de la DIICOT au falsificat probele, în sensul că s-au făcut că înaintează, în luna august 2019, un număr de 40 de probe pentru a fi expertizate, însă ulterior s-au adresat experților și au spus să nu le mai facă pe toate, ci doar 3. Am cerut judecătoarei să solicite procurorilor să ne spună ce s-a întâmplat cu acele probe.

Se refereau la acele probe din încăperea unde a fost Alexandra.", a declarat avocata Carmen Obârșanu, potrivit Impact.ro.

Unul dintre martori a recunoscut că Gheorghe Dincă și procurorul Popescu se cunoșteau dinainte
Gheoghe Dincă, monstrul din Caracal[Sursa foto: Captură tv]

Ce se întâmplă în continuare în dosarul Caracal?

Cu toate că au trecut deja 2 ani de când Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au dispărut fără urmă și Gheorghe Dincă a fost acuzat de uciderea celor două fete, instanța de judecată nu a finalizat nici acum dosarul de la Caracal.

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut totul! Au apărut stenogramele în care și-a dezvăluit crimele: "Eu, normal, pe prima am vrut să o arunc în Olt"

Avocatul Aurel Moldovan spune că numai audierea tuturor martorilor va dura până la sfârșitul anului, iar până la terminarea procesului este cale lungă: "Urmează în continuare să se audieze și alți martori. Este departe de a se afla adevărul în această cauză, dar sperăm că până într-un final, când vom pune concluzii pe fondul cauzei, să știm ceva. Deocamdată suntem în plină desfășurare de activități ale cercetării judecătorești și urmează să clarificăm cumva lucrurile( …) Mai sunt cel puțin 20 de martori de audiat în această cauză, apoi reiterăm discuțiile privind refacerea rapoartelor de expertiză.", a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, conform sursei citate.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal în cazul Caracal! Gheorghe Dincă și judecătoarea, gesturi neașteptate în sală: „Se uita la el și...”

Avocata Luizei Melencu susține că este terorizată de Gheorghe Dincă

Tatăl Alexandrei Măceșanu face confesiuni emoționante, la doi ani de la dispariția fetei: "Sufletul meu îmi spune că a fost traficată"

Horoscop 27 Octombrie 2021: pe nativii Capricorn îi așteaptă o perioadă plină de surprize, Săgetătorii câștigă respectul oamenilor

Pfizer a luat o decizie mondială. Cât va fi valabil vaccinul? E definitiv

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E MULT MAI GRAV

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies